Nyt fra Staben

Så er vi i gang igen efter en veloverstået sommerferie.

Den 8. sep 06 var der skiftedag i Troppen. Således at TL Peter og TA Chris rykkede et trin op til den nyetablerede seniorklan. Med sig tog de 2/3 af den faste bestand af tropsspejdere.. God vind herfra.

Tilbage var så undertegnede, som i den forbindelse blevet TL samt den faste stand af “Tomatæderne”. Det må her nævnes, at patruljenavnet “Tomatæderne” ved samme lejlighed blev nedlagt. Derudover har vi en reservetropsledersassistent i Jens – ham ser vi mest på ture.

I ugerne op til oprykningen fik vi udvidet staben med Torben Evers. Torben er ny som spejder, men er en habil lystfisker og naturmenneske. Ham glæder vi os til at lære at kende samt at se hvad han har med af evner som vi kan bruge (læs: udnytte). Derudover meldte Tina sig som Tropsassistent. Tina er samtidig leder ved mini-grenen, hvor hendes søn går. Med Niels Leth, som er involveret i flere grene, i baghånden, stiller Troppen med de stærkeste kort til at møde de 7 nyoprykkede spejdere

Vi vil i den forbindelse byde dig velkommen i troppen

TropsStaben kan dette efterår tilbyde jer 13 raske spejdere velkommen til et spændende efterår. Du vil kunne se programmet på denne hjemmeside.

Vi ses til møderne

Men venlig hilsen
Trops Stabens Dreamteam

TL Ball
TA- Niels
TA Tina
TA Torben
TA Jens

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar