GPS-Skattejagt april 2008

12. april 2008

 

afgang.JPG

Lørdag morgen mødte jeg 4 frisk drenge i Wigwam, klar til at cykle ud i naturen omkring Horsens.

Vejret var med os, selv om de kun få dage forinden havde lovet heldagsregn til denne lørdag. For selv om vejret startede lidt overskyget, var det lunt og inden lægne cyklede vi i det dejligste solskin.

 Malte startede lidt hårdt ud, da flere ting på hans cykel drillede. Var det ikke gearet, var det dækket eller hjulet.

 Han var dog i det helt rigtige dress til lejligheden (og buksene dækkede så rigeligt han bag).

 

paavejen.JPG

 Inden længe var cache nr. 1 fundet lige før motorvejen, på naturstien og vi kørte videre til nr. 2 i Åbjergskoven. Her blev væskedepoterne fyldt op, inden vi gik i gang med en forgæves jagt på cachen.

 Dette blev den eneste cache på turen, hvor vi måtte give op, men selv om vi havde gravet næsten hele det angivede område op, fandt vi aldrig cachen. Men drengene holdt humøret højt og trillede videre mod Boller, med et lille stop i Madses Fakta på Strandkærevej, for også at tage hånd om sukkerdepoterne.

 

pause.JPG
cachebollerskov.JPG

 

 I Boller fandt vi hurtigt dagens 3. cache. Det blev Daniel der fandt den, det var nu ikke så underlig, da han fandt mere en halvdelen af dagens "Skatte"
 

cachebollerskov2.JPG
 Leon tog sig af opgaven med at gemme "Skatten" igen, efter at vi havde byttet en magnet fisk til en bil og skrevet de koordinater vi skulle bruget til "Boller Bonus"-cachen ned.  Ved Boller Slot, startede Mads med at lede hele flokke ud i en sump, men vi kom da igenne. De fleste endda rimelig tørskoede og kunne indtage vores medbragte madpakker i solen i slotsparken.  

bollerslot.JPG
 Det blev også lidt tid til leg i træerne. Nogle kunne man klater i …  

klateretrae.JPG
 

hulttrae.jpg
 … andre kunne man gemme sig i.
 

forhindringsloeb.JPG
 Efter cachen ved Boller Slot, blev det til en rigtig skovtur. Faktisk har vi nu deltaget i forhindringsløb på cykel. Da nogle betænksomme skovarbejdere flere steder havde lagt træer på tværs af vejen.

 Efter 3. cache i skoven ved Boller Slot, kørte vi af Bollerstien tilbage til byen. Her kom vi til "Verdens ende" – det var ihverttilfælde navnet på cachen. Og den der har gemt den har bestemt humoristisk sans og fantasien i orden.

 3 cache mere blev det til inden vi var færdige. 9 stk. i alt plus den ene vi aldrig fandt og gpsen oplyst os om at vi havde tilbagelagt 36 km.

 Ret tilfredst med os selv. Godt trætte og i fantastisk humør, sluttede vi dagen af med Kortspil, Pizza og film hos mig.

 

verdensende.JPG

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar