Så er ferien snart forbi …

IMG_6289.JPGIMG_6273.JPGIMG_6297.JPG

Så er ferien snart slut – jeg håber at I har haft en dejlig ferie og er klar til skole og spejder igen.

Det har været en dejlig sommer med rigtig dansk sommervejr når det er bedst, regnbyger hist og her men også en masse sol.

10 dejlige dage var de fleste af os afsted på Blå Sommer – jeg håbar at I har taget lige så mange dejlige minder med hjem som jeg har. Det var endnu en gang super at være på lejr med jer og vi kan vist alle være stolte af cykelturen der ned, vi nåede jo frem, selv om det ikke var helt så problemløst som man kunne have håbet. I gjorde et stort og godt stykke arbejde da hytten skulle bygges og takke være jeres grundighed og flid, kunne vi sove tørt gennem hele lejren. Endnu engang tak for 10 dajlige dage.

Men nu skal vi igang igen. Tirsdag d. 11. august kl. 19.30, mødes vi igen i Wigwam. Programmet for den næste tid er lagt. Næste store begivenhed er Solaris sidst i august, her skal vi have 3 patruljer afsted, det skal nok blive godt. Men for at sikre at de andre patruljer får kamp til stregen, frisker vi lige lidt op på kort og kompas og førtehjælp inden vi tager afsted. I september og oktober skal patruljerne, som vi har blandet på ny, selv lave program. I november og december har Sebastian en projekt klar, vi alle skal arbejde sammen om.

 

Vi ses på tirsdag!

 

IMG_6345.JPGIMG_6355.JPGIMG_6371.JPG

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar