,

Troppen i aktivitet

I efteråret dykkede troppen dybt ned i bueskydning, hvor to patruljer konkurrerede om at mestre kunsten at skyde med selvbyggede buer og pile. Udfordringerne med at forme buen korrekt og skabe falske fjer ud af gaffatape viste sig at være en udfordring, men med en solid portion vilje og samarbejde lykkedes det for nogle at mestre kunsten og alle fik chancen for at prøve kræfter med bueskydning.

Geocaching tog os på eventyr i skovens dybe ro. Henriette havde udarbejdet en spændende rute for tre patruljer, hvor skattejagten førte os til både skjulte skatte og mysterier vi stadig jager. Selvom vi ikke  fik fundet alle skatte, var det en dag fyldt med sjove oplevelser.

Vinterens ankomst bragte glæden ved sne med sig, og vi greb chancen for en kælketur ved Vestre Kirkegård. Med spejderhytten som vores base ved den perfekte kælkebakke, nød vi legen i sneen uden større uheld – kun et par briller gik på kompromis!

Seniorklanen Zic Zac gjorde deres indtog i januar, og med dem kom en aften fyldt med konkurrencer opdelt i to patruljer. Knob, paratviden og prissætning af DBA-fund var på programmet – en udfordrende og lærerig aften.

Februar bød på brætspilsmærket, hvor vi dykkede ned i en verden af spændende spil og hygge. Efter 2 møder med spil i hytten, kulminerede det på brætspilscafeen med fantastisk samvær og spilglæde.

Tropsaktiviteterne blev afrundet med en sød afslutning – kagebagning! Efterfølgende nød vi vores bagværk og hyggede os sammen, imponerede over vores færdigheder i kagekunsten her i troppen.