Julehilsen 2023

Kære spejdere, forældre, ledere, bestyrelse og frivillige i EMT.

Der er spist æbleskiver, spillet pakkespil, solgt juletræer og en del spejdere har været på juleture, for at afslutte et godt spejderår men en masse gode aktiviteter og ture i de forskellige grene.

Tak for hjælpen til dem, der melder sig når vi beder om en hånd. Både i grenene, bestyrelsen og i gruppen, det er dejligt at vi kan løfte i flok og gøre det sjovere at været i EMT. Det betyder meget at I vil bruge et par timer, uanset om det er på arbejdsdage, vasketøj, køkkentjans eller andre forefaldende opgaver.

Næste år glæder vi os til at fejre gruppens 100 års fødelsdag, den 8. juni 2024. Det skal I nok høre meget mere om. Hvor er det vildt at tænke på at der har været spejdere i Erik Menved i så mange år og at vi stadig holder fast i nogle at de gode gamle traditioner og hemmeligheder. Det bliver en festlig dag med et historisk tilbageblik, hyggelige aktiviteter og fest, for nuværende og tidligere spejdere og venner af gruppen.

Forårets gruppetur bliver den 24.-25. februar hvor vi alle, store og små, samles i Wigwam til en fantastisk weekend med risiko for at blive blå i hovederne af gode oplevelser.

Tak til vores lederne, for at I hver uge står klar med et spændende program og gode aktiviteter. At I vil bruge jeres tid på at være med til at udvikle spejderne til selvstændige og modige mennesker. Tak for jeres tid og engagement i grenene, gruppen og lederteamet.

I og jeres familie ønskes en glædelig jul og et lykkebringende nytår

Julehilsen fra gruppelederne
Leon og Ulla