100 års fødselsdag

Den 18. maj 1924 har en ganske særlig betydning for os Erik Menved spejdere. Det var nemlig dagen, hvor Erik Menved Spejderne blev grundlagt. Dengang under navnet Erik Menveds Trop eller blot EMT.

I mellemtiden har vores uniform skiftet farve og vi har fået pigerne med. Vi er ikke længere blot landspejdere men også søspejdere. Vi holder ikke længere til i en baggård i bymidten, men i en stor og unik spejderhytte, som vi elsker højt. Vi er også vokset til at være en af landets største spejdergrupper.

Til trods for alt det forandrede, så står vi stadig for helt det samme: Store oplevelser og kammeratskab for byens børn og unge. Tusindvis af børn, unge og voksne har gennem årene fået minder fra spejderliv hos os og skabt venskaber for livet. Det er faktisk dét, vi er allermest stolte af.

I 2024 fylder Erik Menved Spejderne 100 år. Det synes vi faktisk fortjener en stor og mindeværdig fest!

Vi vil derfor gerne opfordre alle spejdere til allerede nu at reservere lørdag den 8. juni 2024 i kalenderen.

Der kommer til at ske spændende ting hele dagen og aftenen, men vi har naturligvis ikke alle detaljerne på plads endnu. Det får vi og der kommer selvfølgelig også en mere detaljeret indbydelse senere.

Samme dag holder vi naturligvis også åbent hus for gamle spejdere, spejderkolleger og andre af vores venner fra nær og fjern.

Vi glæder os rigtigt meget til denne dag!

Kærlig hilsen
Erik Menved Spejderne