Fuld fart over feltet

Fuld fart over feltet med minierne. Vi har en rigtig god flok minier, der tager godt imod alle opgaver. Vi har brugt en del energi på bål, læring om båltyper og spejderne har selv tændt deres egne bål med tændstål eller tændstikker. De har fundet brænde, der er kløvet i de rigtige størrelser og snittet spåner i vild skab. Fedt at se den iver der er og glæden når ilden får fat.

Vi er ved at tage mærket med 12 x stormkøkken, dvs hver måned bliver der lavet noget på trangia. Det kan være alt fra marokansk grøntsagsgryde, marengs i omniaovn, vegetar lasagne eller brændte mandler er bare nogle af de ting vi har lavet. Der er ikke noget der ikke kan laves og efterhånden er alle minierne ved at være dus med at bruge en trangia. Det er altid et hit at lave mad og næsten alt bliver spist med stor begejstring.

De sidste uger har været brugt på at bygge fuglehuse. Minierne er rigtig gode til at save og banke søm i. Nogle blev færdige på et møde og andre har brugt begge møder på det, så må vi håbe at der er nogle blåmejser eller musvitter der finder dem i løbet af sommeren. Spejderner har været gode til at hjælpe hinanden, det er en fornøjelse at se det sammenhold der er.