,

Spejdernes lejr 2012 – 27. juli

Så kom regnen ::::

Vi nåede lige akkurat at få lagt mikroernes hvide telt ned og sat et langt lettere telt op i stedet inden regnen væltede ned omkring kl. 18.00. Indtil da havde dagen været rigtig varm med meget lidt vind. Så det gør ikke noget med lidt vand nu – bare det får regnet af inden vi skal pakke telte! Det får vi se …

I dag har minier og juniorer været på forsøgsstationen og prøvet centrifugalkraften af først med en lille strandspand, derefter med en lidt større murerspand og til sidst med en stor murerbalje, hvor de skulle være to om at svinge den rundt. Det klarede de uden at blive våde. De lavde pileblyanter, tændte ild på alternative måder og lavde tændstikraketter.

I eftermiddags tog vi minier og juniorer med til Sebastian Klein show og endte efter showet i en lille børnepool, som alle fik dyppet sig i med alt tøjet på. Således afkølede vandrede vi tilbage til lejren for at fortsætte aktiviteterne med en lille vandkamp!

De store spejdere har været på spejderløb hele dagen og seniorer har været på ekskursion til Holstebro fra eftermiddag og er i skrivende stund formentlig til natbadning indtil kl. 22.00.

Menuen har stået på Jangryde egenhændigt tilberedt af Jan med et par håndlangere til at snitte og skrælle. Et udmærket måltid som blev afsluttet med jordbærkoldskål.

I morgen er der så det store afslutningsshow om aftenen og dagen skal vi lige have fyldt ud med endnu et par aktiviteter, så vi får det hele med. Vi er nogle stykker (læs Jan, Peter, Jørgen og Ellen) der glæder sig til en blødere seng og en rigtig dyne, trætheden er ved at melde sig – man ser fx Jan sidde og nikke 5 min. efter han har sat sig i en stol. Jeg tog et lille powernap siddende på jorden op ad kærren med vanddunke medens Sebastian Klein underholdt og nogle af børnen cyklede sig til en omgang popcorn på en kondicykel, der genererede strømmen til popcorn-maskinen.

Ellen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar