Spejdernes lejr 2012 – 28. juli sidste hele dag i lejren

Dagen i dag har været præget af nedbrydning. Overalt i lejren bliver store bygningsværker/kendemærker nu lagt ned og lejren ændrer udseende time for time. Vores lastbil kommer ind i aften under afslutningsshowet og holder her til i morgen eftermiddag kl. 16 når den kan få lov til at forlade lejrområdet.

De 5 minier og 16 juniorer har været på en sidste aktivitet: Ridderprøven her i formiddag, det var en god og sjov aktivitet. Som alle synes at have en god formiddag med ridderslag og opgaver, der både krævede hjerne, hjerte og  hurtighed.

Seniorerne har brugt formiddagen til at bryde deres hængekøjehus ned, så nu har vi pludselig en ny udsigt!. Seniorerne har været skønne at have med på lejr i denne omgang alle de ekstra hænder, der er blevet bedt om fra lejrledelsens side har de budt flittigt ind på. De har delt mad ud, passet baderum, taget skilte ned osv. osv. De har været friske med et: Den tager vi, så snart vi har spugt. Voksne ledere har denne gang været lidt begrænset, derfor har seniorernes velvillige og foretagsomhed været en stor stor hjælp for alle os andre. Tusind tak til disse skønne unge mennesker!

Der skal også lyde en stor stor tak til vores madfædre Anders og Niels – friskt gået, at I sagde ja til sådan en tjans. Det er bestemt en udfordring at påtage sig at lave mad til ca. 60 personer på bål i gryder der er beregnet til portioner a 10 personer på 4 bålsteder. Jeres mad var super og altid klar til tiden – rigtigt dejligt.

Nu nærmer sidste aftensmåltid sig – igen står Jan for produktionen, så ja det bliver Jan-gryde igen, men denne gang med hakket oksekød, spændende hvad der kommer i den kreation.

Vi går til aftenshowet kl. 19.30 og er tilbage i poserne omkring kl. 0.00,  og i morgen sover vi til vi vågner af os selv!!!

Det bliver en lang formiddag med at vente på, at vores bus kører herfra som planlagt kl. 14.00, men vi bruger tiden på med prøve på at finde alle de sure sokker og tabte pløkke og øvrige forsvundne ting. Og måske indleder vi en jagt på de 10 lyserøde Giro Horsens cykler som vi også skal have med hjem igen.

Det har været et god lejr og vi har heldigvis været forskånet for store uheld – det er dejligt.

Alle er tørre og glade og om lidt måske også mætte. I dag røg der i hvert fald 12 toastbrød og 2 kg ost og 1,5 kg skinke til toasts til frokosten.

Ellen

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar