Referat – Ledermøde – 2000-11-16

Fraværende var: Vivi, Janni, Linda, Henrik B. og Anita.

Vi byttede lidt rundt på dagsorden og startede midt i med det korte.

Juletræer

Vi skal ikke flytte nogen juletræer i denne omgang. Ordren var åbenbart ikke gået i orden i år, men Anita har bedt plantagen om at kontakte os igen en anden gang.

Jesper havde desuden talt med en mand i Skanderborg, som synes ideen med at spejdergrupper flyttede træerne var rigtig god. Han fik selvfølgelig Jesper tlf.nr. – så måske?

Sommerlejr

Vi blev enige om at tilmelde 50 pers. til Tydal lejren i uge 26/27 2001. Det er vigtigt for os at få så stor en plads, at hver gren kan få sin egen bålplads. Mikroerne tager senere stilling til i hvilken ende af perioden, de vil deltage, gerne i tre døgn.

Tovholdere på sommerlejren bliver: Niels C, Gitte og Ellen

Eventuelt

Vi gennemgik kort dagsordenen for Regnbuemødet, der tilsyneladende er gabende kedelig, trods alt var der 5-8 ledere, der går med til mødet den 22. Vi lovede at viderebringe en klage over, at ikke alle har modtaget indbydelsen og at tingene omkring divisionsarbejdet holdes for tæt til kroppen i divisionen – specielt omkring Trianguli sagen føler vi informationen ringe.

Der skulle gerne gøres en ekstra indsats for at få en ny DASP og DAJUN på banen til næste år.

Fastelavnsturen

Temaet er hemmeligt. Lederne møder fortsat fredag aften til  lederhygge og information. Prisen bliver 100.00 men så bliver der også serveret mad til alle både lørdag og søndag frokost. Ingen voksne deltager i frokosten uden at have deltaget i grupperådsmødet forinden.
Det helt geniale er, at Sct. Georgsgilderne er “barnepiger” søndag formiddag, så alle ledere kan deltage i mødet.

Middelalderfestival

Vi går alene i 2001 pandekager og æblejuice er et must. Skal pengeslagning med igen, så skal vi have en plat med årstal og repareret stemplet. Jesper spørges om dette.
Seniorerne bliver ansvarlige for at lave Gammelmandsilden. Vi skal have syet yderligere nogle dragter – et job for styrelsen?

Jan og Ellen deltager i mødet på rådhuset den 30.11. kl. 19.00
Casper afleverer vores tilmelding.

Materiel

Erik Ragn vil gerne komme på et ledermøde for at høre om ledernes forventninger til ham Vi vil gerne have en afklaring på hvem der er hyttefar p.t.
Minierne har allerede mærket deres materiel i farverne rød og hvid.

Torp

Der er endnu ingen el i hytten. Henrik W. vil aflægge Encon i Brædstrup et besøg for at høre, hvornår man har tænkt sig at  gå i gang.

Bordet rundt

Troppen – Der kan opstå lederproblemer allerede til sommer. En kvindelig leder er ønsket også hos juniorerne.

Seniorerne holder kollektivuge i første uge i december fra den 3. til den 9. december – mon de tager sig af de forskellige møder også?
 

Mikroerne skal på politigården næste gang og holder afslutning den 28.11.

Minierne?

Næste møde den 22. januar 2001 kl. 19.30 – Lone bager!

Ellen
19.11.00

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar