Nyt fra Troppen

Det er nu igen blevet tid til en opdatering fra troppen. Det er snart sommerferie, og vi har derfor haft travlt med en masse forskellige ting.

Vi har bl.a. været på tropstur, som i tilmeldingen lød på “tropshygge og den sidste tur før sommerferien” Vi mødte glade op ved Tudsdamhytten nær Søvind, og den første aften bød på hygge med Det dårlige selskab og slik. Da det blev midnat gik vi i seng, og lod døren stå på klem. Ud gennem dørsprækken ser vi pludselig lygter, og som natløbstrænede tropsspejdere, var vores første tanke selvfølgelig røveri. Vi troede alle vi havde mødt vores sidste time, så vi blev først lettede da det “bare” var vores seniorer. Da de så begyndte at råbe op om FBI, og pengesvindel gik det op for os at vi skulle på natløb. Det ville vi ikke, men op kom vi. Vi tog tøj på, og blev derefter forklaret at vi havde printet falske penge, og derfor skabt inflation i Danmark. Så startede løbet.

Vi fik udleveret nogle mønter, som vi så skulle bytte til ting, som skulle smugles. Der var til 2 patruljer, en drenge og en pige patrulje. Drengene valgte den sikre vej, og brugte lang tid på at snige sig diskret nær skovbunden. Gennem hele smuglerløbet blev de kun opdaget 1 gang. Pigerne derimod kørte en anden taktik. De havde pakket soveposer, drikkedunke, slik og hvad ikke. Tingene blev brugt til at gemme smuglersagerne i, og pigerne blev taget omtrent 20 gange på turen. Det resulterede i at fangerne ikke gad fange dem, og pigerne endte med at komme ud af smuglerløbet med flest penge.

Efter smuglerløbet blev vi sendt på casino, hvor seniorerne stillede op i smoking, med drinks, og forskellige spil. Efter ca. en times spil, havde pigerne 100 doblet deres sum, og drengene gik tomhændet derfra.

Efter det, ville vi alle meget gerne sove. Men det måtte vi selvfølgelig ikke. Det var et mega sjovt løb, og vi fik alle vores del af koldt vand, forskrækkelser og udfordringer.

Da 24-timers løbet var overstået, og ugen igen var igang, stod spejderaftenerne på stolebyggeri. Troppen stod for at skrue træstole sammen, som skal bruges på Spejdernes Lejr 2022. Vi har også skullet vælge os på aktiviteter til SL. Det blev gjort med valg, og vi er nu endt med et fuldendt aktivitetsskema fyldt med selvvalgte aktiviteter.

Samme aften som aktivitetsvalget havde tropsspejder ‘Gammelgaard’ fødselsdag, som selvfølgelig også blev fejret med sang osv. Apropos fødselsdag, skulle vi i samme uge til Erik Menveds 98’års fødselsdag, som blev afholdt ved Erik Menveds borg i Bygholm park. Vi blev i troppen delt op, så vi nogenlunde hver især havde en patrulje bestående af folk fra alle andre grene, som vi skulle lede. Det var et meget hyggeligt stjerneløb, som endte med kage, kakao, teboller, og en sejr til Gammelgaards patrulje.

Kage får vi nok af hos troppen, og den følgende gang skulle bålevnerne opfriskes, og det var selvfølgelig pandekager der blev bagt 🙂