Nyt fra mikroerne

Så er vi i mikroerne kommet i gang igen efter sommerferien. Efter oprykning var vi syv mikroer, men vi har heldigvis allerede fået flere nye spejderkammerater og er nu oppe på at være 12 friske mikrospejdere.

Vi har startet året ud med at tage knivbevis – det vækker stor glæde blandt mikroerne, når man skal ud i skoven og finde den perfekte snittepind, man kan få lov at snitte i.

For de fleste mikroer er det helt nyt at være spejder, og man skal lige lære, hvad det går ud på. Til spejder er der mange ting, der kræver samarbejde, for at tingene kan lykkedes. Derfor er vi netop gået i gang med ”god kammerat ”-mærket. Her har vi snakket om, hvad man kan gøre for at være en god kammerat og lavet samarbejdsøvelser, hvor spejderne bl.a. skulle flytte mælkekasser fra den ene ende til den anden, mens de stod på dem samt gå med meget store ski, hvor det virkelig handler om at være enige om, hvornår man går, ellers oplevede vi en dominoeffekt af mikrospejdere.

I forbindelse med god kammerat-mærket afholder vi tirsdag d. 20. september vennedag hos mikroerne, hvor vi håber, at mikroerne tager en ven i hånden og med til spejder. Der er ikke noget bedre, end når man kan få nye spejderkammerater, som man kan dele alle oplevelserne sammen med.

I starten af oktober har vi planlagt årets første tur med Rasmus Klump-tema og fokus på samarbejde og hjælpsomhed.