Nyt fra minigrenen

Efter oprykning d. 13. august er Mikro’er blevet til Mini’er og med et er de små Mini’er blevet de store 😉 Flere af spejderne kender hinanden fra da de var i gren sammen sidst, og det er et glædeligt gensyn.

Vi har fået en god start på et nyt spejder år. Vi er startet på flere af vores mærker, hvilket spejderne altid går meget op i. Vi er startet på vores 12 gange 5 km, hvor vi går en rute på 5 km en gang om måneden. Hver gåtur har et tvist. I august var de bundet sammen. Inden vi får erhvervet eller klippet den gule sytråd over på knivbeviset, skal færdighederne lige finpudses. Det er vi i gang med at øve.

D. 10. -11. september er der overnatning i Brædstrup, OE pladsen og her sættes færdighederne i spil. Vi skal bruge kniv og knob for at få bygget en tømmerflåde og i det hele taget skal vi have et skønt døgn, med badeture og mad over bål.

Næste overnatningstur er en kort sheltertur, hvor vi mødes til aftensmad d. 28. oktober og sover i shelter og så er der afgang lørdag morgen efter oprydning og morgenmad.

Tak for det fine fremmøde til forældremødet d. 1. september. Det er skønt at I bakker op.

De voksne hos Mini’erne
Andreas, Anne, Stefan, Søren, Thomas, Ulla og Signe