Mini spejder foråret 2023

Vi har haft en dejlig opstart efter jul, hvor vi er fortsat med vores 12 gange fem kilometer mærke. Det er superdejligt at I bakker op ved at gå med de 5 km, når sygdom sætter en stopper for at kunne deltage i den fælles gå tur.

Vi har både været på vores egen gren overnatning i Wigwam og på gruppetur, hvor emnet var H.C. Andersen. Udover mere viden om eventyr og H. C. Andersen gav gruppeturen, muligheden for at smugle slik med på spejderturen, hvilket var et tilløbsstykke. Der blev diskuteret mulige gemmesteder og strategier, så der er mulighed for gevinst næste år. Gruppeturen er også en god anledning til at være sammen med andre Erik Menved spejdere og være i patrulje med både yngre og ældre, når der skal løses opgaver.

Spejderne har øvet sig i forskellige færdigheder. De har snittet, og øvet sig i at tænde bål med forskellige optændings komponenter. De har brugt kort og kompas, været på stjerneløb og lavet kødsovs over Trangia. På stjerneløbet i marts blev der bl.a. øvet knob på tørklædet og sorteret affald.

Vi har fået en intro vil vores kommende biodiversitets emne i juni, ved at besøge den nye Tyrstedlund Naturpark, hvor der blev kravlet og undersøgt. Det er et dejligt sted, som kan anbefales.

Vi glæder os til de sidste måneder inden sommerferien og oprykning i august.
Anne, Stefan, Søren, Thomas, Ulla & Signe