JULENS (MÅSKE) NEMMESTE JULETRÆ

Erik Menved Spejderne indtager Industrimuseet for at skabe hygge midt i en coronatid

Trænger du også til at komme lidt ud og finde juleglæden frem? Erik Menved Spejderne vil de kommende tre weekender hygge om alle, når de sælger juletræer fra Gasvej 17 i Horsens

Det er lidt småt med julemarkeder og arrangementer i år. Derfor flytter Erik Menved Spejderne deres juletræssalg fra Silkeborgvej ind til Gasvej 17, hvor de foran Industrimuseet sælger juletræer de kommende weekender, hvor de vil julehygge om alle, der slår vejen forbi.

I år er der intet der har været, som det plejer. Men alligevel har Erik Menved Spejderne kløet på med spejdermøder og mindre ture for at skabe gode oplevelser for børn og voksne. Så når Erik Menved Spejderne indtager forpladsen foran Industrimuseet er det for at vise, hvad livet som spejder også er. Samtidig er det en mulighed for Erik Menved Spejderne at tjene lidt ekstra til næste års forhåbentlig mange ture og spejderoplevelser i 2021.

Erik Menved Spejderne håber på at mange lokale i området – og gerne langvejsfra slår et smut forbi juletræsudsalget, hvor der udover juletræer er bålhygge og et par ekstra små overraskelser til både store og små. Juletræerne er af god kvalitet og leveres af Skovbakkens juletræer som må betegnes som en lokale juletræsleverandør.

Kom – og køb jeres juletræer hos lokale spejdere.

Info:
Erik Menved Spejderne står der
d. 28. & 29. november
d. 5. & 6. december
d. 12. & 13. december

Alle dage fra 13.00 – 16.00.

Industrimuseet sørger for små søde overraskelser til alle juletræsbesøgende.

Kontakt Jørgen Krum på jkr8700@gmail.com eller 5153 7209 for yderlig information.