Efteråret hos Klan Mikmak

Til trods for diverse COVID-19 restriktioner, har klanen forsøgt at holde spejdermøderne i live selvom det til tider ikke har været lige nemt. Sæsonen startede ellers rigtig godt ud, hvor vi kunne mødes til fysiske møder i spejderhytten, men det holdte ikke andet end et par måneder, så blev vi begrænset og måtte ikke mødes mere end 10 personer, som satte en begrænsning for hvordan vi kunne holde møder, men det skulle ikke stoppe os.

I september måned, brugte vi tiden på at afholde OL hvor vi dystede mod troppen. Sidst på måneden var vi ude ved Borre Knob, hvor vi sankede ingredienser til at vi kunne lave vores egen snaps og gin, som vi efterfølgende bryggede og satte til at trække et par måneder inden de er klar til at blive smagt.

Allerede i oktober måned blev vi begrænset på antallet af personer vi måtte være sammen, men vi nåede lige at have en tur ned på Brætspilscafeén til en rigtig hyggelig spilleaften. Efterfølgende gik vi over til webmøder igen. Men det var nu også rigtig rart for det betød at flere af de seniorer der ikke bor i Horsens havde mulighed for at deltage igen. Vi begyndte at have en blanding mellem fysiske og online møder, hvor vi til de fysiske møder ikke var mere end de ti personer vi nu måtte være.

Første møde i november lavede vi de flotteste græskar udskæringer, mest for hyggens skyld. Og vi synes da også selv at de blev pænt flotte. Vi afholdte også et par online møder. November sluttede af med at vi lavede adventskranse eller kalenderlys også bagte vi vaniljekranse.

December blev også brugt på nogle hyggemøder, hvor vi bl.a. lavede vores egne bolsjer havde onlinemøde hvor der bl.a. blev dystet i Marketplace-quiz og det var vældig underholdende. Vi måtte også afholde vores juleafslutning på et onlinemøde og i stedet for vores traditionelle pakkeleg, spillede vi julebanko med tilhørende præmier.

Så selvom COVID-19 har haft sit indtog i Danmark, har vi til trods for det haft et rigtig hyggeligt efterår i seniorklanen, men vi glæder os nu til at kunne mødes fysisk alle sammen og afholde vores juletur, som nok nærmere bliver en påsketur.