Udlandsrejser

For ledere, senior og storspejdere

Vidste du at man som leder, senior eller spejder i Det Danske Spejderkorps, har mulighed for komme på ture/lejre i andre lande. I bladet BROEN eller www.dds.dk kan du hver måned læse om de forskellige tilbud og ture til udlandet.
Deltagelse i lejre eller andre former for rejser i uniform, kan lade sig gøre for forholdsvis få midler, og desuden er der nogle gange mulighed for at søge om tilskud yderligere.

Expedition Ghana 2002  (udpluk fra Broen)
Hvordan har du det med den danske sommerregn ?
Hvis du har det som os, der i bund og grund er mere til dejlig solskinsvejr og hede tropenætter, så tag med til Ghana og oplev ækvators varme, en fremmed kultur og dejligt samvær med unge ghanesiske seniorspejdere og ledere.
Turen varer tre uger, hvor vi blandt andet skal hjælpe det ghanesiske pigespejderkorps : Ghana Girl Guides.Association, med at udbrede kendskab til AIDS og AIDS-forebyggelse i de ghanesiske regioner.
Er du interesseret, så kontakt tur/lejrlederne og hør mere.
Deadline for tilmelding 19.04.2002
Lejren finder sted i ugerne 30, 31og 32 sommeren 2002. 
Sted: Ghana, Vest Afrika
Pris: Max 9.900 kr. inklusiv fly, ophold, forsikring og visum, samt for- og efterweekender.
Forweekender: Den 19-21. april 2002 og 15-16. juni 2002 samt 20-22. septemper 2002.

Har denne invitation vakt din interesse, eller kender du til andre ture/lejre ude i den store verden, du kunne tænke dig at høre mere om, så kontakt din gruppeleder eller styrelsesformand

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar