Spejderledere søges

Kan du li’ at arbejde med børn og unge?

Vil du gerne udvikle dig sammen med andre voksne frivillige?

Vil du være en del af en succes?

Så er Erik Menved Spejderne i Horsens måske lige noget for dig!

Erik Menved Spejderne er én af landets største spejdergrupper med mere end 100 spejdere fra 3-23 år. Vi holder til i udkanten af Horsens i en stor og meget unik spejderhytte med et fantastisk naturområde. Vi er i rivende udvikling, vi elsker at lave anderledes arrangementer for vores spejdere og for andre børn og unge i Horsens – og vi er ikke bange for at vise flaget, når der er aktiviteter i byen.

Det er vigtigt for os hele tiden at have en stor, blandet ledergruppe – mænd og kvinder, unge og ældre, nye og gamle. Det tror vi på giver det mest varierede og sjove spejderarbejde for vores spejdere. Og vi prioriterer højt, at vores frivillige ledere kommer hjem med mindst lige så meget, som de bringer med. Vi har det med andre ord faktisk rigtigt sjovt og hyggeligt med hinanden.

Dette er en invitation til dig.

Hvis du har lyst til at deltage i vores spejderarbejde – som leder, som medhjælper eller som én vi må ringe til, når vi har brug for et par ekstra hænder – så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at være bange for, at du har glemt hvordan man binder råbåndsknob og skriver “Blå spejder” i morsekode. Det er aldrig for sent at lære noget nyt.

Lige nu vil vi gerne være nogle flere voksne ledere hos vores mikrospejdere (6-8 år) og vores minispejdere (8-10 år), men er du bedre til andre størrelser, så skal du ikke holde dig tilbage.

Har du lyst til at besøge os ganske uforpligtende, eller blot høre nærmere om at være frivillig leder, så er du velkommen til at kontakte gruppeleder Mette Ragn på telefon 2076 9591 eller info@erikmenved.dk.

Med venlig spejderhilsen

Spejderlederne hos Erik Menved Spejderne