,

På vej til toppen

Vores slappe-af tur til Bern i går gik planmæssigt. Bagefter skulle vi direkte fra toget til poolparty i svømmehallen i Kandersteg by. De sagde, det var varmt vand. Vi har tydeligvis forskellige definitioner af varmt. Men vi hyggede os og der var bestemt nogle spejdere der var godt brugte sidst på aftenen.
Vi er ved at have gennemskuet vejret her i dalen. Det er lidt ligesom vi oplevede i Skotland: Enten regner det, eller også har det lige regnet eller også skal det lige til at regne. Solskin og blå himmel har sin pris: Stjerneklart natten før og dermed pickelkoldt. Der er ingen der lider nød, men det er vanskeligt at komme ud af posen, når der er to grader klokken halv syv. Som fx i dag. I dag kommer solen nemlig. Den er der faktisk allerede, men at bo her i dalen er som at bo i et lille hus for foden af skyskrabere. Der kommer først direkte sol engang efter klokken ti.
Det betyder dog ingenting, for i dag venter endnu en spændende dag højt oven over alting. Vi har netop sendt de to første af i alt tre hold spejdere afsted på to dages hike (vandretur) i bjergene. Sidste hold skal afsted over middag. Nu skal jeg ikke foregribe alle fortællinger til når spejderne kommer hjem, men jeg kan afsløre så meget, at det var meget spændte spejdere der blev udstyret med klatresko, tov og ishakkere.
Og så er der også i dag en fødselsdag, nemlig Anton der fylder 12 år. Tillykke til ham. Der blev sunget uanset om han kunne li’ det eller ej.
Vi skriver nok ikke mere før i morgen, for selvom vi måske nok kommer noget tættere på satellitterne i løbet af dagen, så er der nok langt til masterne.
Ha’ det godt.
KH Erik Menved Spejderne