, , , , ,

Oprykningstur til WigWam

21. august – 23. august 2015

Traditionen tro er der igen i år en masse spejdere der skal rykke op til nye grene. Der er dog en enkelt ændring da oprykningen i år foregår over en hel weekend i stedet for fredag aften. Det foregår stadig i WigWam og vi mødes fredag aften klokken 18:30. I må hellere have spist hjemmefra, da Erik Menved spejdere ikke kan leve af skumfiduser og mariekiks.

Søndag formiddag vil der traditionen tro være den traditionelle oprykning, så det vil være en god ide at huske skiftetøj til denne aktivitet. Jeres forældre er mere end velkommen til at komme og se jer rykke op og blive budt velkommen i de nye grene på bedste spejdermaner.

Selve oprykningen starter klokken 9:30 og forventes at være færdig klokken 12. Der vil være frokost til spejdere og forældre. Der vil samme dag være en ekstra ordinær general forsamling, hvor vi meget gerne ser at jeres forældre møder op.

Til nuværende mikro, mini og junior, i skal medbringe almindeligt lejrudstyr til tur i hytte – herunder skal særligt nævnes sovepose og lagen, men ikke liggeunderlag, da der selvfølgelig er madrasser.

Til nuværende trop, i skal medbringe lejrudstyr til at kunne sove ude. Dvs. sovepose og liggeunderlag.

Prisen for denne tur er kr. 200,-, som er inklusiv frokost om søndagen til spejdere og forældre. Pengene afleveres sammen med tilmelding til de søde ledere

Tilmeldingen skal ske senest torsdag den 20. august 2015.

Vi håber selvfølgelig, at I alle sammen kommer med, da seniorerne har planlagt en fabelagtig oprykningsweekend for alle spejdere og ledere.

Spejderhilsen
De søde og awesome seniorer

Her kan du finde seddel med tilmeldingssnip