Nyt fra mikroberne

Sæsonen er kommet godt fra start hos mikroberne, hvor vi allerede på vores første møde lagde ud med 3-kilometers mærket med en gåtur langs Bygholm Sø. Undervejs skulle der laves skum-sejlbåde, vi skulle forsøge at få til at flyde og måske endda få vind i sejlene. Det gik bedre for nogle end for andre, men med lidt omdesign af bådene, kom de vist alle sikkert i vandet. Der blev selvfølgelig også plasket godt med fiskenettene i vandet, så vi kunne se lidt på dyrelivet i søen. Tilbage ved hytten ventede der en glædelig overraskelse efter vandreturen. Weekendens gæster i hytten havde nemlig efterladt en masse is til os, som vi kunne slutte søndagens møde af med at guffe en masse af.
På vores søndagsmøde i oktober blev der lavet store, flotte græskarlygter, så alle kan være klar til halloween. Bagefter blev der lavet flotte kastanjeslanger af – naturligvis – kastanjer. Der blev også øvet snitning, så der var friske pinde at riste marshmallows på, som mødet blev sluttet af med at spise – selvfølgelig som den obligatoriske mariekiksburger.

Vi har stadig plads til flere mikrobespejdere. Har du børn, der er fyldt 3 år, men endnu ikke startet i børnehaveklasse, så kom da og besøg os på et af vores møder, hvis I er friske på udeliv og sjove aktiviteter. Giv os gerne lige et praj, inden I kommer på besøg. Kontaktinformationer finder du på kontaktsiden.

Resten af sæsonen har vi følgende datoer i kalenderen:
13. november (søndagsmøde)
11. december (søndagsmøde)

2023:
8. januar (søndagsmøde)
19. februar (fastelavnsløb)
12. marts (søndagsmøde)
16. april (søndagsmøde)
13.-14. maj (mikrobetur)
11. juni (søndagsmøde)

KSH Lone, Tanja og Jan