Nyt fra bestyrelsen, november 2004

Den 27. september afholdte vi evalueringsmøde. Bestyrelsen havde inviteret alle gruppens ledere og medlemmerne af gruppen underudvalg. Det var en meget givende aften, hvor vi fik gennemgået årets arbejde og snakket om hvilke ting, som kunne gøres bedre. Tak til alle jer, der mødte op og til jer som ikke kunne komme, men sendte jeres kommentar inden mødet. Det er dejligt at så mange ville være med til at sætte deres præg på bestyrelsens arbejde.

Efterfølgende har vi holdt et bestyrelsesmøde, hvor vi gennemgik alle kommentarerne og besluttede os for det videre arbejde med undergrupperne..

Allerede den 25. november har vi endnu et møde, hvor vi forventer at gøre dette arbejde færdigt og starte planlægningen af rådsmødet, som er den 27.02.05. Så sæt x i kalenderen og kom og få et par hyggelige timer.

Der er klart behov for at flere forældre får muligheden for at være med Erik Menved Spejdernes frivillige arbejde. Der er mange opgaver, som vi ikke kan forvente, at de frivillige ledere påtager sig, og som bliver lettere og mindre krævende, hvis der er flere om at dele opgaverne..

Jeg håber, at flere forældre vil melde sig og gøre en indsat for vore børn, og vi ved i bestyrelsen, at første skridt er at synliggøre opgaverne.

Vore børn og ledere har fået en vinterhytte, som de kan holde sig varm i indtil vores nye hytte står klar i foråret. Jeg ved, at vi alle glæder os til at se, at de store maskiner begynde at grave.

Vær forsigtig ved op og ned kørslen til hytten/pladsen. Der er både vådt og mørkt.

En god ting kan ikke sige for tit… Så rigtig glædelig Jul til alle, samt et godt Nytår.

På bestyrelsens vegne

Lise

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar