Hjarnø tur/retur og ture på fjorden

Søspejdergrenen fik som alle andre en forsinket start på sæsonen, men alle muligheder for at få sejltid er blevet benyttet. Vi startede op før sommerferien og allerede i starten af september tog vi på vores længste togt i år, vi sejlede til Hjarnø og gjorde stop for at sætte en leder af i Snaptun.

Vores sejladser har været præget af spejdere der har “lagt godt fra land” og er gået ind i rollen som sejlende med stor iver og engagement. Vi har haft flere spejdere end vi har haft før og har oplevet et fantastisk humør og higen efter oplevelser.

Vi har uddannet og trænet vores spejdere og vi har set store spring i alles evner, særligt har det været en kæmpe fornøjelse, at se spejderne træne og hjælpe hinanden til både nye oplevelser og færdigheder.

Bådene er nu taget op og i vintersæsonen vil der blive fokuseret på, at forbedre og vedligeholde vores både og andet udstyr. Vi kommer også til at lave navigationsøvelser og der vil være teori, en kærkommen lejlighed til at sidde ned og få tid til en bid kage og en varm drik.