SENSOMMER/EFTERÅRET HOS TROPPEN

Her i Troppen har vi arbejdet med “Influencer-mærket”, hvor vi skulle reklamere for Erik Menved Spejderne (du kunne da egentlig godt følge vores instagram: erik_menved_spejder). Det var meget interessant, og så er det jo altid godt med et nyt mærke til uniformen.

Derudover har vi planlagt 3 spejdermøder for mikroerne. Det var meningen, at de skulle være afholdt her i november, men det er desværre blevet udskudt på grund af vores kære ven Corona. Men nu kan de glæde sig til at tage mærket “Madeventyr” til foråret.

Appelsinkager har vi også lavet. Eller det var nu citronmåner indeni appelsinerne, men de smagte aldeles godt og de kan godt anbefales.

Vi har lavet 11-minutters-tårn. Ja, vi ved godt, at det skal være på 10 minutter, men vi kunne simpelthen ikke. Så enten skal vi gøre det hurtigere næste gang, eller også fifle lidt med troplederens tidstager.

Troppen har også rykket lidt rundt med nogle rafter, så de kunne komme på plads i vores nye raftestativ. De var ret så tunge og meget besværlige, men de kom da på plads til sidst, og hvis vi selv skal sige det, er vi blevet ret så muskuløse.

I efterårsferien havde vi planlagt vores egen mini-PLan (fordi det originale Plan-kursus blev aflyst ligesom alt andet). På turen blev der lagt fliser til grund for den kommende shelter, og der blev båret brænde på plads. Ellers spiste vi god mad og overnattede i Wigwam.

Så skulle der laves hjemmelavede burgere – altså sådan rigtigt hjemmelavede. Vi lavede dej, og det blev til verdens mindste burgerboller, men det gik. Der blev lavet syltede agurker og syltede rødløg og tomatrelish. Tomatrelishen var rimelig vandet, så et tip til næste gang – put alle peberfrugterne i. Og bøffer! Vi havde to ihærdige tropsspejdere der stod og formede bøffer på livet løs – 24 stk. blev det til.

Knob skal der også øves på, når man er tropsspejder. Vi har over en længere periode prøvet at tage mærket “Knotnut”, hvor man i alt skal kunne 17 knob af tre omgange. Man kan få bronze, sølv og guld, så der terpede vi en del. Om vi så kan det nu vides ikke med sikkerhed.

De bedste hilsner
Troppen hos Erik Menved