Beretning 1998 – tropsleder

Efter sidste grupperådsmøde, gik vi i gang med at forberede divisionsturneringen. Det gik som det plejer, denne gang var det Glenten der vandt, både divisionsturneringen og bedste turn out.
Spejderne var på divisionssommerlejr på Toggerbo, hvor alle storspejderne var samlet i en lejr for sig.
Efteråret er gået med at træne spejderfærdigheder, såsom knob, besnøringer, splejsning, kort og kompas.
I foråret (marts) har vi arrangeret et 12 timers førstehjælpskursus, som sluttes af med en prøve og et diplom. Det er instruktører fra hjemmeværnet der kommer og underviser. Spejderne skal være med til alle møderne, for at få lov til at gå til prøven.
Da korpset har 25 års jubilæum for sammenlægning af drenge- og pigespejderne arrangerer det en tur, for spejdergrenen på Stevninghus den 1.-3. maj.
Der er nu 3 patruljer. Bulldog, som er en ren pigepatrulje, hvor de 4 juniorpiger er kommet i. Glenten, en stor patrulje med “gamle” spejdere. De to patruljer fungerer godt. Så er der Panter, med kun tre spejdere og den fungerer utilfredsstillende. Efter samråd med de tre patruljer, har vi valgt at lade patruljeopdelingen, som den er nu, køre indtil sommerferien.
Sommerlejren er lidt af et problem, da det kniber med at få fri/tid til at tage med. Så hvis der er forældre der har tid og lyst til at tage på sommerlejr med nogle dejlige unge mennesker, vil vi meget gerne høre fra jer, så hurtigt som muligt. Sagt på en anden måde: der bliver kun en sommerlejr for storspejderne, hvis der er nogle forældre der melder sig! Vi vil gerne arrangere lejren, så det bare er at tage med.

Peter Sørensen, tropsleder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar