Beretning 1998 – juniorleder

Vi lagde ud med at gå 20 km med overnatning i Torp i marts måned. I April tog vi så på sheltertur til Tudsdam, her var blot 4 deltagende juniorer, fredag – lørdag tog de 2 så hjem, så det var beskeden tilslutning. Vejret var rigtig aprilsvejr med sol, sne og frostvejr om natten. Efter den tur blev det besluttet, at vi sætter en minimumsgrænse for vore ture. Den første weekend i maj var der det traditionelle MUS løb, i år henlagt til Hjarnå, hverken Niels eller jeg havde mulighed for at være der, så vi havde god hjælp af et par forældre. Den sidste weekend i maj var det tid for afholdelse af den årlige divisionsturnering på OE-pladsen – denne gang klarede vores to patruljer sig fri af bunden.
Årets højdepunkt – sommerlejren på Toggerbo – en divisionssommerlejr, hvor hele gruppen deltog.
I august havde vi oprykning, vi kom af med 4 piger og fik ni drenge!, så vi nu er oppe på 18 – 4 piger og 14 drenge. Vi oprettede en ny patrulje og fik således 4 patruljer igang. Vi synes det fungerer bedre med mindre patruljer end de store.
I september deltog vi i middelalderfestivalen det var som altid en god oplevelse, og positiv PR for gruppen.
Som ryste-sammen-turen i år tog vi på en kærrehejk midt i september. Vi gik til Boller fredag aften og overnattede i bivuak på den primitive plads i skoven. Derfra gik turen op ad alle bakkerne til Rårup, hvor vi havde lånt spejdernes grund til endnu en bivuak – Det var en sej tur, kærren var rigelig tung – men vi havde det rart og en god stemning hele turen. I oktober skulle vi have gået 30 km, men af private grunde kunne hverken Niels eller jeg få det til at hænge sammen så den tur har vi til gode.

I slutningen af november afholdt vi vores årlige juletur, som denne gang gik til Gammelstrup, her var 10 deltagere. Vi lavede vores egne brædtspil og havde en rigtig hyggelig tur.

På det sidste møde i december inviterede vi forældrene til forældrekaffe, hvortil vi selv havde lavet godterne. Tak for den store opbakning. Det er rart at se så mange møde op for at høre lidt om vores planer. Vi gentager successen ved lejlighed!

Det store hit er åbenbart vores videomarathon i Wig Wam – her kommer næsten alle mand af hus, og alle holder sig vågne for at se så mange film som muligt. Den tur gentager vi med garanti også.

Her i februar har vi så vores fastelavnstur sammen med resten af gruppen, det er rart at være så mange afsted og vi bestræber os altid på at finde et sjovt tema. Som i år var 60’erne.

Vores planer for de kommende måneder ser i korte træk således ud: April: Sheltertur – måske til Kulsø. I pinsen deltager vi i korpsets juniorarrangement på Sletten ved Julsø. Vores sommerlejr i år bliver i uge 26 og går til Forlev.

Det er Niels’ og mit mål at kunne tilbyde juniorerne en tur hver måned, og i det forløbne år har vi stort set opfyldt målet. Vi vil fortsat arbejde med dette mål for øje.

Ellen, juniorleder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar