Nyt fra søspejderne

Junior:
September sidste år, er vores junior hold startet op. De har været med ude at sejle og fået en forståelse for hvordan sø-spejder livet er. Da bådene kom på land, gik vi så småt i gang med at tage de basic duelighedsmærker: kniv, sav, økse, bål og mad over bål. Vi endte med at få kniv, økse og bål bevis. Der er også blevet øvet diverse knob. Mærkerne blev taget i et lille forløb hvor der blev brugt kniv og økse til og tænde bål, så der kunne blive lavet Karrysuppe og pølser og brød. Der blev også lavet stearinbomber, så det bliver lidt nemmere at tænde bål i fremtiden.

Trop:
Sidste år har vi sejlet og øvet os i diverse søfarts regler. I efterårsferien planlagde troppen selv en tur i hytten, hvor de bla. tømte båden for grej, bar og stakkede brænde, lavede mad og bare hyggede. Møderne efterfølgende brugte vi på, at dække bådene til med presenninger, så der kan blive arbejdet på dem i tørvejr. Det er også blevet bestemt, at Silden skal være en pige båd. Grundet at Juniorerne er startet op, er vi nu nok til, at vi kan bemande en drenge og en pige båd. Pigerne har lagt fremtids planer for båden ”Silden”. Indtil videre skal den, males og ryddes op i. Drenge båden ”Chap” skal slibes ned og måske males i en ny farve, den trænger også til at få lagt en plan om hvordan vores udstyr skal ligge, så der bare er en lille smule orden.

Senior:
Der er travlt med studierne, men der har dog været tid til at komme på vandet en gang om uge, frem til efterårsferien. Derefter har de gennemgået masterne og fald (tovværk) og de har øvet en masse knob.