Våde juniorspejdere

Kære juniorspejdere,

Så er det blevet hverdag igen. Vi har sendt 8 gamle juniorer videre i deres spejderliv, og håber at de får en masse nye oplevelser i troppen. De 8 gamle juniorer var kun 5 minier værd, så vi er blevet lidt færre juniorspejdere nu. Vi har til gengæld hørt i byen, at de nye juniorer er temmeligt seje, så mon ikke vi nok skal få det skægt?

Vi har i hvert fald lavet nye patruljer. De ser således ud:

Mammuther:
Simon (PL)
Malene (PA)
Kristian Emil
Anne
Per
Mads

Hjorte:
Camilla (PL)
Katrine J (PA)
Mathias Laursen
Lasse
Mathias Lorentzen
Mikkel

Pingviner:
Fie (PL)
Peter (PA)
Gustav G
Christian C
Jonas

Delfiner:
Kamilla (PL)
Jonathan (PA)
Juliane
Mathias Bjørnskov
Frederik

Mødet her til aften foregik i silende regn. Nu havde vi ellers lige fået tørret tøjet fra sommerlejren, men sådan skulle det altså ikke være. Vi fik bygget nogle fine gulerodstårne i Bygholm Park, hvilket bestemt ikke er spor let. Let er det heller ikke at være musemsindbrudstyv, når man skal komme over et laserhegn. Alle patruljerne dumpede fælt, og måtte rykke direkte i fængsel. Både i første og andet forsøg.

Men husk regntøjet en anden gang! Det er aldrig til at vide, hvad vi skal på møderne. Og næste gang skal vi uden tvivl også være udenfor.

Som vi også fortalte jer sidste gang, så er juniorlederne strenge og retfærdige. Men især strenge. I bør muligvis læse siden om Juniorstraffe, så I lige er klar over, hvilke metoder vi kan gribe til!

Allerede nu må I gerne sætte kryds i kalenderen den 9.-11. november, hvor vi skal på juniortur. I får sedler om det i næste uge.

Spejderhilsen
De seje juniorledere

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar