Nyt fra mikroberne

Hos mikroberne går det jo forrygende. Her taler vi ikke mindst om de bål, der nærmest er en fast bestanddel af vores møder. Det er jo ikke fordi, vi kun laver mad, men det er nu hyggeligt at slutte møderne af med noget, der har været en tur over bålet.

I november blev der lavet drager af bambuspinde, plastikfolie, tape og snor. Vi havde valgt den omtrent mindst blæsende søndag til den aktivitet, men det er jo ikke helt så nemt at planlægge sig ud af. Til gengæld må vi sige, at vi vist aldrig har set mikrobeforældre løbe så stærkt. Mødet blev sluttet af med, at mikrobespejderne helt selv – med lidt hjælp fra lederne – skulle lave pandekagedej. Adgang var forbudt for hjælpsomme forældrefingre. Det gik helt okay, og der blev produceret velsmagende pandekager til den store guldmedalje.

Decembermødet står jo ofte i julehyggens tegn. Det gjorde det også lidt denne gang, men det skulle ikke kun handle om at proppe mad i munden. Vi skulle også sørge for, at der var mad til fuglene. Derfor blev der lavet de flotteste fuglefoderkugler af appelsiner, kerner og fedtstof. Lige til at hænge i træerne derhjemme. Da der var styr på fuglenes foder, kunne der også blive varmet æbleskiver på pind over bålet.

I januar valgte vi helt undtagelsesvis at gå inden for i hytten, da der var lovet ret dårligt vejr. Her lavede vi suppe på trangia. I ventetiden, mens suppen simrede, var alle mand i færd med at lege med hønsetråd, avisstrimler og tapetklister til rekvisitter til vores kommende gruppetur i marts.

Vi har stadig plads til flere mikrobespejdere. Har du børn, der er fyldt 3 år, men endnu ikke startet i børnehaveklasse, så kom da og besøg os på et af vores møder, hvis I er friske på udeliv og sjove aktiviteter. Giv os gerne lige et praj, inden I kommer på besøg. Kontaktinformationer finder du på kontaktsiden.

KSH Lone, Tanja og Jan