Nyt fra klanen April 2002

Nu er det så blevet påske, og vi har i senior grenen besluttet at holde ferie (som så mange andre ganske normale mennesker) – dermed ikke sagt at folk der ikke holder ferie er unormale…de lever bare ikke op til senior-standart! Det er vist ved at være længe siden vi sidst har udbredt os om, hvad vi går og laver (straks tænker nogen: “Det er fordi de ingenting laver.”) Og det gør vi heller ikke…..ej det er ikke helt rigtigt, men vi har faktisk været igennem en svær tid, hvor vi har haft brug for at snakke og bearbejde vores inderste tanker og følelser!!…Vores elskede klanleder gennem mange år – JANUS – har forladt os (dog ikke i stille-træsko-forstand…men alligevel, han er flyttet til Århus for at blive kollegiebums og vi kan kun sige: ” ÆRE VÆRE HANS MINDE”) Til gengæld har vi fået den store fornøjelse af, at få den altid aktive Mette, som klanleder, og hvad kan vi sige andet end: “LYKKE TIL!!!”, nej vi glæder os faktisk, det er nyt, det er ungt og friskt og så er det enstemmigt vedtaget! Demokratiet længe leve!

Det er faktisk også lykkes os, at få planlagt vores sommerlejr, som i år går så langt væk som til Mols (vi har ennu ikke helt fundet ud af, om vi skal medbringe passet, eller hvilken holdning molboerne har til det…?), det bliver en cykeltur (måske på en lidt usædvanelig måde meeen, den ide har endnu ikke forladt tegnebordet, så deeee…)

Vi kunne faktisk blive ved, men det gider vi ikke. Så vi holder her, med et ønske om at alle der går i skole eller på anden måde har haft fri, har holdt en rigtig dejlig ferie!!! Og til alle jer der alligevel fik smidt en masse helligdage i nakken: Håber i har nydt dem, de har sikkert været velfortjent!!!

På genskriv
Klan Mic Mac

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar