Nyt fra juniorgrenen maj 2003

I slutningen af april var juniorgrenen og troppen på tur til Løveparken i Givskud. Fredag startede vi med at sove i en dejlig shelterlejr ved Hærvejen, så vi var friske og veludhvilede til lørdag morgen at gå de 12 kilometer til Løveparken. Gåturen foregik desværre i småregn, men så havde vi også fået regnvejret overstået.
I Løveparken skulle vi bo på en afrikansk lejrplads – i hvert fald een af de afrikanske lejrpladser med indlagt strøm og køleskab. I Løveparken skulle vi både på tur med Safaribussen, og vi skulle også være med til at fodre dyrene flere steder. Søndag fik vi mulighed for at komme ind på løvernes område, inden løverne blev lukket ud af deres bure. Her kunne vi se de sørgelige rester af de dyr som løverne havde spist dagen i forvejen.
Sidst vi talte efter, havde vi fået alle spejderne med hjem igen.

Resten af maj og juni skal vi bruge på at tage “Kaptajn”-mærket, gøre klar til “Sejlturen”-mærket som afsluttes med vores sommerlejr til vands. I maj skal vi dog også lave lidt professionel træ-klatring, hvor der kommer en instruktør udefra og hjælper os.


Med finurlige juniorhilsener
Fox, Tavi, Dorthe og Thomas
Juniorførere (og førerinde)
Sejere fåes de ikke!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar