Nyt fra juniorgrenen, august 2004

Så er vi startet på et nyt spejderår, og nåede lige at have et enkelt juniormøde inden vi på oprykningen skulle tage afsked med Rasmus, Nicolaj, Maria og Josephine, der nu skal være tropsspejdere de næste mange år. I bytte har vi modtaget 8 minier, der skal være juniorer.
Efter oprykningen skal vi lave nye patruljer. I år er vi nødt til at udvide til 4 patruljer, så der er plads til vores 28 juniorer. Vi skal også have udnævnt de patruljeledere som skal være med til at lave vores program, og som skal være med til at sørge for, at de nye juniorer også får lært de ting det er nødvendigt at kunne.

På det første spejdermøde var der overrækkelse af duelighedstegn til de juniorer der havde gjort sig fortjent dertil. Blandt andet Lejr-beviset som tildeles for deltagelse på 1 sommerlejr, eller 2 teltture, eller 1 telttur + 2 hytteture.
I den kommende tid har vi natur-ligvis Middelalderfestivalen, hvor vi håber at se en masse af jer. Og i september skal vi på divitræf, hvor der er en god chance for at sikre sig een af de teltture, der er nød-vendige for at kunne få Lejrbeviset.

De bedste spejderhilsener

Juniorlederne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar