Nyt fastelavnstursudvalg

Traditionen tro, drog den samlede lederstab i bowlinghallen, for at afgøre den spændende dyst om de fire eftertragtede pladser i fastelavnstursudvalget.
Da nogle af lederne var forhindret i denne spændende dyst og de helst ikke skulle føle sig forbigået, valgte det siddende udvalg at trække lod om en enkelt af pladserne. Juniorføreren fik lov at give udtryk for det tal, der faldt ham ind og første repræsentant i udvalget var fundet, nemlig tropsfører Michael Ball. Tillykke med valget Ball…..
Dernæst måtte der på retfærdig vis, spilles om de resterende tre pladser i udvalget. De deltagende ledere gik op i spillet med liv og sjæl og der blev kæmpet til sidste dråbe.
Det siddende udvalg, regnede og voterede på det endelige resultat og kunne efter en god middag afsløre at, Juniorfører Jan Andersen, Juniorførerinden Tanja og mikroleder Niels Leth fik de sidste eftertragtede pladser. Også et tillykke til dem.
Det siddende udvalg takkede, for det forgangne år og den store opbakning der havde været, fra de øvrige ledere og spejdere omkring dette års sejltur med m/s Gerda af Uganda og gav udtryk for, at de glædede sig til næste års strabadser.
Det nye siddende udvalg er allerede blevet pålagt den første ansvarsfulde opgave, nemlig at finde et passende sted, til den efterhånden ret store flok Erik Menved Spejdere. Ligeledes vil udvalget på førstkommende udvalgsmøde vælge en udvalgsformand, en næstfomand, en sekretær samt kasseren.

På den afgående fastelavnstursbestyrelses vegne
Miniføreren Janni H. Sørensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar