Nye ledere søges

Erik Menved Gruppe er en spejdergruppe i rivende udvikling. Vores medlemstal har rundet de 100 og er dermed det største nogensinde. Den 1. april flyttede vi fra vores hytte Wigwam, hvor vi havde boet i 20 år, og skal nu til at bygge Østjyllands Spejdercenter ved Silkeborgvej. Vi laver mange anderledes arrangementer for vores spejdere, og for andre børn og unge i Horsens. Vi prøver konstant at udvikle gruppen og finde på nye tiltag, ligesom vi altid er med når der sker noget i Horsens uanset om det er Middelalderfestival, Open Air, dyrskue eller juleby.
 
At have mange børn og unge som medlemmer, og at have gode lokaler og omgivelser er naturligvis vigtigt for en spejdergruppe. Men en ligeså væsentlig ting er det at have en stor, stabil og aktiv ledergruppe. Vi har i dag 15 faste ledere til vores 5 aldersgrene mikroer, minier, juniorer, spejdere og seniorer. Vi lægger stor vægt på at ledergruppen består ligeligt af mænd og kvinder og at vi både har unge og ældre ledere. De seneste år har vi prioriteret meget højt at lederne udover selve spejderarbejdet også har meget hygge-samvær, hvor vi mødes til fester, bowling, grill-aftener, festival, går i byen sammen og så videre. Vi har det med andre ord faktisk rigtigt sjovt og hyggeligt med hinanden.
 
Ligesom i alle andre foreninger oplever vi naturligvis også at ledere må holde. Enten fordi de skal flytte, går i gang med uddannelse, skal på jordomrejse eller ganske enkelt får lyst til at prøve kræfter med nye ting. Vi vil også gerne sikre, at vores ledere ikke pludselig består af mennesker der har været der i for mange år, hvor for mange ting blot gøres “som vi plejer at gøre”. Derfor er det vigtigt at vi konstant får suppleret vores ledergruppe med nye ansigter der kan være med til at lave spændende spejderarbejde for børn og unge.
 
Dette er en invitation til dig. Hvis du har lyst til at deltage i vores spejderarbejde – som leder, som medhjælper eller som een vi må ringe til når vi har brug for et par ekstra hænder – så vil vi meget gerne høre fra dig. Om du vil bruge 2 timer om året på spejderarbejde, eller 10 timer om ugen, gør ingen forskel. Vi vil være glade for de timer du vil lægge hos os. Og du behøver ikke at være bange for, at du ikke kan binde et råbåndsknob og skrive “Blå spejder” i morsekode.
 
Du kan læse mere om gruppen og vores mange aktiviteter på www.erikmenved.dk. Har du lyst til at besøge os ganske uforpligtende, eller blot høre nærmere, så er du velkommen til at kontakte gruppeleder Ellen Bernth på telefon 7565 7489 eller ellen@erikmenved.dk.
 
 
Med venlig hilsen
 
Trine, Lone, Anita, Janni, Rikke, Linda, Søren, Kasper, Dorthe, Thomas, Jan, Henrik, Jens, Mette og Ellen
Lederne i Erik Menved Gruppe

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar