Mikrotur til Kulla november 2003

Fredag aften kom vi ud til Kulla i Egebjerg. Vi så Pippi film og bagefter fik vi besøg af Pippi og politimesteren og da det var færdig skulle vi sove. Da det blev morgen fik vi morgenmad og så var vi ude at lege. Men da Hr. Nielsson var blevet væk, skulle vi ud at finde ham. Så vi kom på løb. Da vi havde fundet Hr. Nielsson skulle vi finde nogle ting som Pippi havde tabt.  Vi skulle kikke i en pose cornflakes med teskeer og se hvem der kunne finde flest skeer.  Bagefter fandt vi noget pynt til vores juledekorationer. Til frokost fik vi  rugbrødsmadder. Vi malede også på lys og klippede julepynt. Nogle lavede havregrynskugler. Igen fik vi lov til at se Pippi film. Derefter legede vi pakkeleg. Til aftensmad fik vi flæskesteg med sovs, kartofler, rødkål og chips. Vi så Pippi film og fik slikposer og så Pippi film igen. Til at falde i søvn på så vi Pippi film. Næste dag efter morgenmad lavede vi juledekorationer med de lys vi selv havde malet og det flotte pynt fra skoven. Bagefter blev vi hentet.
Det var en rigtig sjov tur og vi havde det rigtig godt.

Hilsen
Mikro Freja
Røverpatruljen
 


 
Jeg synes det var en rigtig god tur med mange sjove ting. Vi så en masse gode Pippi film og om natten kom Blom og Donnerkarlson som vi fangede, og de hjalp os med at finde sliktræet.
Vi fik flæskesteg til aftensmad og til dessert fik vi pandekager med is. UHMMM!
Vi lavede juledekorationer og julepynt og nogle lækre havregrynskugler. Vi spillede pakkespil om pakker vi havde med.

Hilsen fra Mikkel (Snus)


 
“Jeg har haft det sjovt sammen med mine venner” siger Anne og smiler med et glimt i øjet.

Vi har klippet og klistret og vi pyntede juletræet. Til sidst inden vi blev hentet, legede vi “sving-figurer” og jeg begyndte at glæde mig til, at vi skulle hjem.

Der var min allerførste tur med spejderne en hel weekend, men jeg
glæder mig allerede til den næste tur!!

Hilsen Anne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar