Juniordivisionsnatløb oktober 2003

Det hele startede fredag aften d.10 oktober 2003 kl. 20:00.  Hver patrulje fik et navn som f.eks. O’le, som vi hed. Vi blev sendt af sted med 5-10 min mellemrum – vi kom afsted som nr. 6. Den første post var ved den gamle skole på Allégade. Der skulle vi løse en morse kode, og vi fik den løst rigtigt (vi fik lidt hjælp fra Hej Junior – eller meget hvis jeg skal være ærlig).
Den anden post lå nede foran det gamle rådhus. Der skulle vi spille 21, og vi vandt de fleste gange, så det var jo godt nok. Tredje post var inde på Industrimuseet. Da vi var på vej derned, var der en anden patrulje, der spurgte om vej, og så troede vi, at de ville følge efter os, og så løb vi en omvej, så de ikke kunne følge efter os. Senere hørte vi, at de havde givet op og taget hjem, fordi de ikke kunne finde vej.
Da vi kom ind på industrimuseet fik vi udleveret et spørgeskema, hvor vi skulle besvare så mange spørgsmål som muligt på 10 minutter. Vi nåede ca. lidt over halvdelen.
Den fjerde post lå ude ved handelsskolen. Der skulle man kæmpe mod en anden patrulje, vi skulle kæmpe mod Karen Jeppe gruppe. Det gik ud på, at der var lagt en ring, og så skulle en fra hver patrulje ind i ringen. Man skulle stå på et ben og have begge arme på ryggen, og så gjaldt det om at skubbe den anden ud af ringen. Uheldigvis vandt Karen Jeppe gruppe flest gange, men de var også kun drenge.
Den anden sidste post var i skyttehuset, hvor vi skulle prøve at skyde med riffel, men Karen Jeppe gruppe kom lidt før os, så vi skulle vente i et stykke tid. Vi kom da til at skyde, selvom de ellers havde lukket. Det var ret sjovt at prøve. Alle var vist ved at være trætte, men klokken var også ved at være 24. Den aller allersidste post lå ude ved statsfængslet. Der skulle vi lave vores egen lille personlige læderlap. Vores så sådan her ud:
 

Da vi kom ud til Wig Wam, troede vi, at vi skulle blive kørt et sted hen, hvor vi skulle sove, men så fik vi at vide, at vi skulle gå helt til Midtbyskolen. Da vi endelig kom derhen, kunne vi få noget suppe at spise, og så skulle vi i seng. Klokken var også ved at blive 2 om natten.
Næste morgen skulle vi hjem, men først skulle vi have at vide, hvem der havde vundet. Selvfølgelig vandt vi – men sammen med Uldum gruppe.
Det var et rigtig fedt natløb og til alle jer andre juniorer: I skulle have været med!!
Maria

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar