Julehilsen 2022

Kære spejdere, forældre, bestyrelse og ikke mindst ledere

Endnu et spejderår er ved at løbe tør for dage, for 2022 er de sidste æbleskiver efterhånden spist og pakkespil er spillet.

Heldigvis har året været fyldt med masser af spejderaktiviteter, -ture og ikke mindst den store Spejdernes Lejr i sommer, hvor vi 100 Erik Menved spejdere, der var med i kortere eller længere tid, havde en af de største spejderoplevelser ikke mindst takket være vores super engagerede ledere, uden lederne havde vi ikke kunnet deltage som gruppe overhovedet. Så herfra skal lyde en kæmpestor TAK til alle vores ledere, som på møderne hver uge året igennem er mødt op med sjove og udfordrende aktiviteter til spejderne, har brugt weekender på ture og endelig brændte en uge af deres ferie af på Erik Menved Spejderne, det er stort.

Den første fælles gruppetur i 2023 blevet en gruppetur den 4.-5. marts i WigWam – det bliver eventyrligt.
Alle er inviteret til en eventyrlig og sjov weekendtur med overnatning i hytten for de yngste og indvielse af den nye Shelter og måske også et par telte for de ældre spejdere. Der dukker yderligere op samtidig med til meldingen til turen engang i januar. Vi glæder os til at se rigtig mange spejdere.

Jeg vil gerne benytte lejligheden her til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, vi ses efter nytår til endnu et sjovt og udfordrende spejderår i og ved vores fantastiske WigWam.

Spejderhilsen
Gruppeleder Ellen