Godt i gang med en ny sæson

Så er vi i gang med et nyt spejderår og vi er rigtig mange spejdere i Erik Menved.

Det er dejligt, at der er så mange, der har lyst til at deltage i gruppens spejderaktiviteter, vi er faktisk mere end 100, der bærer det røde tørklæde.
Så mange spejdere kræver også gode og engagerede ledere og vi kan altid bruge flere hænder til at hjælpe, så her er en opfordring til alle om at holde øjne og øren åbne for nye lederkandidater. Ring endelig til Ellen, hvis du skulle have lyst til at være med, eller kender en som brænder for spejderideen.
Vi har brugt rigtig mange penge på årets sommerlejre. Som mange af jer ved, var 39 trops- og juniorspejdere på en rigtig god tur til et internationalt spejdercenter Kandersteg i Schweiz, det kostede en del, derfor er vi også ivrige efter at finde indtægtsgivende aktiviteter, gerne nogle hvor børnene selv kan deltage.

Netop sådan en aktivitet arbejdes der på i øjeblikket: vi skal skille varmemålere ad og sortere delene i brugbart og kassabelt materiale. Hvis det hele falder på plads vil opgaven kunne løses på mødeaftener i WigWam og forældre må meget gerne deltage. I vil helt sikker komme til at høre mere om denne aktivitet, når/hvis den kommer i stand. Lige p.t. mangler vi en billig transport fra/til Århus af materiale, så hvis I kender nogen, der kan hjælpe os her, så kontakt Jørgen Krum eller Ellen.

Endelig har vi jo vores dejlige sted i og omkring WigWam, som også ind i mellem kræver en kærlig hånd og her er alle velkomne til at give en hånd med ved vores halvårlige arbejdsdage. Den næste er allerede den 20. september 2014, hvor der vil blive serveret morgenmad og frokost til de flittige arbejdsbier.

Jeg ønsker alle spejdere og ledere et rigtig godt og sjovt spejderår blandt gode kammerater. Tilbagemeldinger fra forældre modtager jeg også gerne.

Ellen