Junior- og tropssommerlejr – Fredag

Pludselig blev det fredag, og dagen for turens “grande finale”. Vi havde planlagt at vi ville tage forholdsvis sent afsted fra Langå, da vi kun havde 11 km sejlads tilbage med strømmen, så klokken blev da også henad 9 inden de sidste havde indfundet sig ved morgenbordets udvalg af havregryn (denne morgen var der både billige havregryn og økologiske havregryn at vælge imellem). Klokken 11.30 var alle kanoer pakket og vi forlod Langå Camping med kurs mod Fladbro Kro.

Det var åbenbart blevet tid for at prøve at sejle med alle mulige andre end dem man havde sejlet med i løbet af ugen, så under den forholdsvis korte tur til Fladbro blev der flittigt byttet rundt på let-matroser og ror-gængere på tværs af kanoerne.

Undervejs gjorde vi holdt ved en rasteplads nær Svenstrup, hvor frokosten blev indtaget – alt skulle væk. Her blev der også uddelt Søsikkerhedsmærke, som junior- og tropsførerne mente at de søfarende havde gjort sig fortjent til, og i en tro på at alle juniorer nok ville overleve også de sidste 3 kilometer, blev juniorerne tildelt duelighedstegnet “Kanoturen”.

Klokken 14.15 ankom vi til Fladbro Kro, hvor der allerede havde indfundet sig forældre der håbede at deres børn stadig var i live.

Vi hoppede jo Mossø over i starten af turen, men tog så et lille stykke å-løb i stedet for, så i alt blev turen på 100 kilometer. Det klarede alle mand jo super-godt, også selvom Juelsø var lidt hård 🙂

Junior- og tropsførerne håber, at alle spejdere havde en rigtigt god sommerlejr. Vi tror nok, at alle nåede både at få ondt i armene, ballerne, få myggestik og blive en del solbrændte, så helt ringe kan det jo ikke have været.

Nu må I have en rigtigt god sommerferie sammen med jeres familier. Vi glæder os til at se jer til Spejderlejr for alle, og til spejdermøderne efter sommerferien.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar