Junior- og tropssommerlejr – Torsdag

Efter overnatningen på Kjællinghøl Teltplads skulle vi videre til Langå Camping. Det lykkedes os at komme forholdsvis tidligt op – denne gang til et helt fantastisk solskinsvejr, der skulle vise sig at holde resten af lejren. Vi var nu nået godt over alle forhindringer og strabadser på vores tur, så sejlturen denne dag foregik med strømmen, og kun få plask med padlerne var nødvendige. Undervejs gjorde vi holdt i Ulstrup, hvor vi spiste frokost, og hvor det endda viste sig, at både den lokale kiosk og brugs havde tilbud på slikposer, hvorfor der blev tanket op i stor stil. Der blev også tid til en gruppe-is inden turen gik videre de sidste 4 km til Langå.

Langå Camping var endnu en drøm for spejderledere. Der var godt nok ikke noget badeland, men der var ikke mindre end 2 hoppepuder, og naturligvis også en TV-stue. Af en eller anden grund var TV-stuen denne gang ikke særligt tiltrækkende.

Sidst på eftermiddagen skulle vi til at tænke på mad. Det blev hurtigt aftalt at pigerne ville tilberede maden, når drengene havde været på jagt. Vi gik derfor på jagt – efter en REMA1000, og fandt da også en sådan efter at Chris havde ledt os på vildspor i Langå. Det skal nævnes at Langå er stor, når 6 jægere skal bære 70 kilo forsyninger hjem.

Aftensmaden bestod af en overvældende mængde ø-bøffer og nye kartofler samt en spand bernaisesovs. Til dessert blev der disket op med frugter og “rå-creme” (ikke den ægte vare, men næsten). Junior- og tropsførerne er jo nødt til at værne om deres renommé som store lejr-kokke.

Som sædvanligt blev det sent inden vi fik spist, og vi hang oppe indtil omkring midnat.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar