Et kig i bakspejlet og et kig ind i fremtiden hos troppen

Tilbageblik:

I år gik troppens sommerlejr til Forlev spejdercenter sammen med det meste af gruppen.  Det var en dejlig tur, selvom regnen silede ned hele ugen.  Troppen byggede en tømmerflåde, som dog sank, mens tropsspejder Christian sad på den.

Efter episoden udtalte Christian:

“Vi lavede en meget flot og stabil tømmerfløde, der desværre sank, grundet Signes og Idas ustabile design, og mangel på spejder- færdigheder, som fx besnørings-evner og manglede lederegenskaber.”

En anden aktivitet på lejren var mobilovn, som også var en meget fed aktivitet da troppen skulle prøve at lave mad på en anderledes måde og opdage, hvordan murstenene isolerede ovnen og dannede varmluft. Kanelsnegle som vi bagte i ovnen, smagte henrivende dejlig, og var dejlig sprøde.

En af nætterne på turen var troppen på natteløb, hvor der skulle smugles ting som hjelme, golfkøller, cykelslanger og bolde. Løbet var en af de typiske former for natløb hvor man oftest bliver jagtet af fangere som typisk visiterer spejderne og stiller dem en masse mærkelige spørgsmål. Det er vel overflødigt at nævne, at løbet blev vundet af hold fra Erik Menved Spejderne.

Overgangsrite:

Lørdag den 12. august var første dag som tropsspejder for 6 juniorer fra gruppen. Mellem den ubekymrede junior-tilværelse og det benhårde liv som tropsspejder stod dog den sagnomspundne og berygtede vandbane ved hytten. Kun 4 frygtløse juniorer havde mod og mandshjerte til at møde op og gennemføre banen. De fik spulet så meget vand på sig undervejs, at vandstanden i Horens Fjord må være steget en meter.

Fremtiden:

Tropsspejdere ligger ikke på den lade side, og allerede 3 dage efter strabadserne på vandbanen var det tirsdag og tid til sæsonens første tropsmøde. Her ville den gamle garvede tropsspejder, Christian, vise sine bage-færdigheder frem, og troppen lavede studenterbrød, der kunne gøre de fleste bagedyst-deltagere misundelige.

Med maven fuld af studenterbrød lykkedes det også at få lavet en grov plan for det næste halve års trops-aktiviteter. Vi skal bl.a. lave mad i og af naturen, på adventure-spejd-løb, måske overnatte alene i vildmarken og bruge SoMe færdighederne til at tage INFLUENCER-mærket.

Vi ser frem til endnu et godt spejder-år.

/Troppen