Job- og emailkartotek – Hvorfor?

Hos Erik Menved Spejderne har vi fra tid til anden behov for assistance i forbindelse med forskellige projekter eller spejderaktiviteter. Det sker ofte, at vi har måttet skaffe hjælp udefra, eller købe materialer dyrt, for efterfølgende at finde ud af, at det var der da nogen i vores spejderes familier, som godt ville have hjulpet med.

Vi vil derfor nu forsøge at lave en liste over hvilke ting, forældrene til vores spejdere, eller eventuelt andre familiemedlemmer, mener at de kan hjælpe os med.

Vores behov er meget brede – faktisk vil de fleste nok blive forbavset over de til tider mærkværdige behov vi har. I forbindelse med vores byggeprojekt har vi naturligvis brug for folk med et vist håndelag. Men det kan også være, at du har adgang til særlige materialer som vi fra tid til anden kan få enten meget billigt eller gratis. Eller det kan måske være, at dit job giver dig mulighed for, at vi kan lave nogle spejderarrangementer, som det ellers ville være svært for os at lave.

Eksempler:
Du arbejder i en butik eller hos en grossist, hvor vi kan købe bestemte varer til en favorabel pris

Du arbejder på en fabrik, hvor produkter eller rester kan være interessante for os, fx papirvarer, plastikfolie, paller, træplader, dåser, dyreknogler eller nogle af de tusind andre ting, som vi aldrig kan finde, når vi lige præcis står og mangler dem til en spejderaktivitet.

Du er håndværker eller fingernem, og kan have lyst til engang imellem at hjælpe med nogle af de forskellige opgaver der vil være ved vores nye hytte og omgivelser.

Du har en arbejdsplads som det kan være interessant at besøge, eller nogle andre kvalifikationer som vi kan bruge i forbindelse med et spejdermøde, løb eller lignende. Hvis du er brandmand, Falckredder, politibetjent, ubådskaptajn, astronaut, pilot, ballondyrs-entusiast, klatreinstruktør eller minerydder for blot at nævne få eksempler. Eller hvis du ejer en landejendom som vi kan besøge, en skov vi må bo i, eller tilfældigvis har nøglen til et mindre middelalderslot, som vi kan bruge til et løb.

Mulighederne er mange – vi kan uden tvivl bruge din hjælp.

Listen bliver på ingen måde offentliggjort udenfor Erik Menved Spejdernes lederkreds, så du behøver ikke frygte forespørgsler fra nær og fjern om udnyttelse af det du tilbyder.

Uanset om du mener at have noget at tilbyde eller ej, vil vi også gerne have sedlen tilbage fra jer med en angivelse af jeres email-adresse, hvis I har sådan en. Vi forsøger hos Erik Menved Spejderne at kunne kommunikere endnu bedre med vores spejdere og deres forældre, og mange informationer vil det være praktisk at kunne sende via email.

I må naturligvis gerne udfylde skemaet flere gange, hvis onkler og tanter også skal med. Du finder skemaet her.


Med venlig hilsen

Erik Menved Spejderne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar