Vi keder os ikke

Det gør juniorspejdere faktisk aldrig. Nu hvor vi har fået 10 nye venner, og er 34 juniorspejdere i alt, er det slet ikke muligt at komme til at kede sig.

Vi har lavet nye patruljer. 5 af slagsen er det blevet til denne gang.

Vi har også fået flere ledere. Brian og Jørgen er blevet juniorledere, og Allan er også kommet tilbage. Dermed er vi Lenka, Jan, Allan, 2 x Simon, Malte, Brian og Jørgen. Det lyder af mange, men da der også skal være plads til andre ting, vil vi normalt være 5-6 juniorledere til hvert møde. Det er meget passende.

Vi har lavet program frem til januar, og planlagt ture indtil næste sommerferie.

For at vi allesammen kan få noget ud af spejdermøderne, når vi er så mange, så laver vi adskilte aktiviteter for de enkelte patruljer. Det den ene patrulje laver den ene gang, laver en anden patrulje næste gang osv. Det vil sige, at vi har gang i 5 forskellige aktiviteter hver gang.

I de kommende par måneder handler aktiviteterne om grundlæggende spejderfærdigheder. Vi skal lære hvordan der laves mad over bål, hvilke faste ting der skal være på en lejrplads, hvordan man mest effektivt laver et bål, hvordan man bygger en bivuak og ikke mindst hvordan vi bruger og vedligeholder vores vigtigste redskaber: kniven, saven og øksen.

Så – velkommen til nye juniorspejdere og juniorledere, og velkommen tilbage til alle I andre. Vi glæder os rigtigt meget til endnu et aktivt spejderår sammen med jer.

Med venlig hilsen

Juniorlederne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar