,

Turbolejr for mikro og mini

I pinsen har Erik Menved Spejdernes mikroer og minier, 19 spejdere i alt, været på Turbolejr på Kulsølejren ved Nr. Snede fra lørdag til mandag. Nogle af lederne tog afsted allerede fredag aften sammen med nogle af minierne. Kl. 9 lørdag morgen gik lejraktiviteterne i gang.

turbolejr2Vi var på lejr med ca. 60 andre spejdere – allesammen blå spejdere – fra Giber Å, Tiim og Marselis og lederne var enige om, at vi skulle arbejde sammen omkring spisebord og madlavning, så vi kom lidt tættere på hinanden.

Lørdag formiddag blev derfor brugt på at bygge et stort spisebord, så vi kunne sidde der og spise frokost. Om eftermiddagen gik Mikroerne på naturtur og minierne gik ned til Kulsø for at sejle i kanoer. Der blæste en frisk vind, så der skulle bruges nogle kræfter for at holde kanonerne ude af sivene ved kanterne, men alle var stærke og gjorde alt det, der skulle til.

Aftenens menu var ristaffel ved det store spisebord. Næste formiddag skulle alle på et lagkageløb, hvor man på de forskellige poster kunne indsamle ingredienser til en lækker lagkage, som blev lavet inden frokost.

turbolejr3Om eftermiddagen skulle mikroerne på kreaværkstedet, mens minierne gik på fotoløb rundt på hele lejren, som er ret stor. Vi kom næsten alle steder og det lykkedes os også at finde alle 16 spots, undtagen én, som vi ikke lige kunne se hvad var. Turen tog hele eftermiddagen, og da vi kom tilbage var der lagkagespisning, hvorefter forberedelserne til aftenens menu – burger med frites – gik i gang.

Vejret har været fint det meste af tiden, med lidt regn søndag formiddag, så vores telte nåede at tørre inden vi tog hjem kl. 12 mandag.

Tak for en dejlig lejr!