Tropstur til Torp, november 2003

Troppen har d. 7-8-9 november været på tur til torp.
Fredag startede vi (“de nyoprykkede”) med at få handlet mad og andre sager, som skulle bruges til weekenden. Da vi kom til hytten kl. 18, var der både koldt og mørkt, men drengene fik hurtigt tændt op, og så fik vi travlt med at gøre det hele klart til de andre kom. Kl. 20.00 kom de inviterede så til hytten, som egentlig ikke var ret mange. Det var faktisk enormt øv, så lidt der kom, men respekt for dem der kom. Vi havde på forhånd lovet, at ingen skulle spises af med varme ris uden mælk eller andet mærkeligt mad. Så vi serverede Æbler, boller og andet nemt!!
Vi fik en enormt hyggelig aften/nat, med sang og snak. Vi var også et par stykker, der så film på Kaspers bedste ven (hans bærbare computer)
Næste morgen stod vi op kl. ca. 8.30 og det skal lige siges, at vi var nogle, der først sov ved 5 tiden.
Men vi skulle jo op og lave “fødselsdag” for de andre. Altså de gamle storspejdere. Vi skulle da både have lagkage, boller og kakao. Vi havde også pyntet op med balloner og flag. Det løb vi havde arrangeret, blev ikke rigtig til noget, men vi havde da en total god tur, og hvis i har lyst kan i gå ind og se billederne på EMTs hjemme side.

Skrevet af Katrine

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar