Tropsnyt – Juni 2009

Så er foråret gået og vi har taget hul på sommeren – som startede med helt fantastisk vejr.

Vi har haft et travlt forår. Alle 3 patruljer har været i gang med nogle af korpsets nye mærker. Der er blevet bygget en del bl.a. sæbekassebil, drager, fuglehuse og akvarier. Så der er blevet hamret og banket i værkstedet, mens en anden patrulje har slidt med kort og kompas og efter hånden er blevet ret gode til at finde rundt i det danske land.

Vi har været en del afsted. I marts havde vi en patrulje afsted på Apokalyspeløbet, hvor de fik sat deres evner og udholdenhed på prøve. De løb rund på Fyn med jægeren i hælende og forsøgte at rede Apokamaica fra ond wodo og penge griske forretningsmænd.

I april var vi en del der var med til at pifte Wigwam lidt op og derefter fortjent holdt videonat hjemme i kælderen.

Maj startede med en cykeltur til Tønballe naturcenter ved Snaptun, hvor vi havde en hyggelig nat i skoven, inden vi lørdag kørte tilbage til Horsens for at se Rasmus løbe Fængsles maraton. Mens vi lå på græsset og nød vejret løb Rasmus de 42 km – hvoraf den stor del var op og ned af trapper og gange inde i fængslet.

15. maj tog vi på divisions turnering. Vi var med til sammen med tropspejdere fra divisionens andre grupper at bygge et fort midt på pladsen, hvor vi lørdag aften holdt fest, med musik, blinkende lys og favestrålende drinks.

Sommerens første solskinsdag, tilbragte en del af troppen i Wigwam, hvor vi var blevet efter gruppens 85 års jubilæum. Vi havde en skøn weekend, med et fantastisk vejr, som da også søndag blev brugt til vandkamp. Sådan fik vi afsluttet et dejligt forår.

Nu står sommeren så for døren og inden længe skal vi have sommerferie, inden da skal vi lige  5. maj en tur til Sjælland, sammen med spejdre fra resten af divisionen, på overlevelsestur.

19. juni er der hyttetur i en lille hytte på sydsiden af Vejle fjord, her skal Tøserne og Auukatterne afslutte deres vandprojekter og bygge tømmerflåder. Hvis vejret er med os, bliver det ikke noget problem, hvis nogen tager en vandtur.

23. juni holder vi sidste møde inden sommerferien og hvis vejret er til det – er der planlagt en størrere vandkamp.

Allerede den 13. juli samles vi igen for at cykle til Blå Sommer i Kliplev. Vi skal mødes med andre spejdre fra vores underlejr og håber at få en rigtig dejlig tur og en god optakt til Blå Sommer, som vi alle glæder også til. Vi har allerede tilmeldt os mange spændede aktiviteter og kan næsten ikke vente med at komme i gang. Vi glæder os også til at møde spejderne fra Skotland, som vi skal dele lejr med.

God Sommer fra TL, Tina Andersen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar