Troppens hængekøjetur

Vi skulle lave hængekøjer lørdag, så vi mødtes alle sammen ude i Torphytten fredag aften for at kunne være klar lørdag. Fredag aften lavede vi ikke så meget, men vi fik da spillet et spil Black Jack og så spiste vi det slik, som nogle havde medbragt. Men efter flere timers spil gik vi til sidst i seng, eller vi lagde os da op i poserne og så snakkede vi lidt.

Så lørdag morgen kl. 8 kom Peter, vores nye leder, løbende op ad trapperne for at vække os. Vi prøvede at forklare han at blå spejdere ikke står op før kl. 10, men han ville have at vi skulle vækkes som en grøn spejder. Efter at vi var kommet i tøjet gik tre af os ned i køkkenet for at lave havregrød (AD!!). Puha hvor det da godt nok ikke lige var sagen for os spejdere. Vi vil hellere have nogle cornflakes med mælk på. Da vi omsider havde fået klemt det sidste ned gik vi i gang med den helt store opvask og der var klokken stadig ikke mere end halv 10. Peter burde få en pris for at kunne få os i gang så tidligt fra morgenen – det ville jo så sige at vi allerede kl. lidt over 10 kunne komme i gang med det store hængekøjeprojekt. Vi skulle både save rundstokke bore huller i dem lave 4 snore på ca. 8 meter og når vi så havde skaffet det hele skulle vi så til at binde, binde og atter binde – jeg tror at det næsten tog 2½ time bare for at binde en, nu bandt vi jo også 5 af gangen, det var især hårdt for Lene. Hun blev så negativ at Peter blev nødt til at gå ind til byen for at købe nogle roulader, hold da kæft man hvor var de gode, og så kunne vi lige køre et par timer mere uden brok. Det gik det meste at dagen med. Så kom vi til aftens maden. Det var godt nok dejligt – vi fik kartoffelmos med kalkun gryde.

Senere den aften havde vi et lejrbål inde i hytten, hvor vi sang nogle sange og havde nogle konkurren-cer. Det var Peter der havde lavet dem. Han sagde, at det var sådan noget som han havde lavet med sin gamle spejdergruppe (grøn spej-der), men det var nu meget hygge-ligt. Og så viste han os det fedeste råb jeg længe havde set. Det hed skildpadde råbet. Jeg var bare flad af grin, det var bare ikke så godt at Kasper tog et billede, da jeg skulle lave råbet. Efter det dejlige råb spiste vil lige lidt slik og chips, og spillede lidt guitar. Jeg kunne sku spille Wonderwall med Oasis, men jeg tror bare jeg har glemt hvordan jeg gjorde. Så smed vi os til køjs.

Godmorgen folkens… nu er det så søndag morgen og vi er alle friske på at stå op så vi kan få noget at æde og få ryddet op. Det er jo altid det vi storspejdere ser frem til ved sådan en dejlig tur. Inden vi tog hjem havde vi en lille auktion om de resterende ting, der ikke var nogle der havde taget.

Men til alle jer der var med vil jeg lige sige tak for en vidunderlig tur og Peter særlig tak til dig, fordi du viste os skilpadde råbet.
Morten S.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar