Troppens Blå Sommer 2004

I år var vi hele 12 tropsspejdere med på sommerlejren, og vi havde jo et par store projekter foran os, nemlig at bygge en 90,0 m² hytte af rafter, bruge vores ovne og så skulle vi være kontaktgruppe for nogle islandske spejdere, så vi havde jo nok at se til…

Det hele startede tirsdag, nede på Horsens banegård hvor vi alle skulle mødes for at tage bussen videre til Kliplev, Da vi var kommet der ned, gik der lidt tid med at smide taskerne i en container, gå ud til pladsen og finde vores tasker igen. Da vi så endelig havde fundet vores klynge og var faldet lidt til ro skulle vi til at finde rafter. Vi hentede rafter resten af dagen for der var omkring 150 rafter.. puha

Med det samme da vi stod op skulle vi i gang med at bygge hytten og der gik ikke mange minutter før det første spær stod og så var der jo kun 3 tilbage. Jeg tror ikke at vores ledere havde troet at vi nogensinde skulle bygge det så hurtigt. Det tog vel ikke mere end 3-4 timer og så var alt færdig, men der kom jo nogle små forbedringer hen af vejen.

Torsdag var vi på aktiviteten vandviddet, et lille vandland med et par rutsjebaner som selvfølgelig var bygget på ægte spejdermaner, dog med lidt hjælp fra lidt vandpumper. Det var s*u meget sjovt – det var bare røv koldt det vand, så det blev lige til at par ture og så bare ud at slikke lidt sol. Og så skete der vist ikke mere den dag.
Fredag ja det var jo den dag hvor vi skulle have været på hike, men vores islandske venner var ikke så meget for den hike så VJ, Casper og mig (Morten) havde aftenen før fundet ud hvornår de forskellige busser gik fra lejren til Aabenraa Svømmehal, derefter en strøgtur i Aabenraa, så med bus til Kruså Grænse og så gik vi til Tyskland for at købe lidt slik og sodavand som Peter kom og hentede tilbage til lejren. Så vi tog bare bussen tilbage og kom på bustur i stedet for hike, og så var alle jo glade eller der var måske nogle ledere der hellere havde set at vi gik en lang tur.

Den næste dag var lørdag. Om eftermiddagen skulle vi bage brød på en aktivitet og vi fik bagt nogle spændende brød, men der var desværre ikke rigtigt nogle af dem som smagte særlig godt.

Og så søndag kom vores kære forældre på besøg, men de havde desværre taget et kæmpe regnskyl med sig. Så det var ikke så sjovt men så måtte vi jo bare tage noget regntøj på og komme ud at lave noget brænde, så vi kunne lave lidt varm kakao Mm… det smagte dejligt…

Og så det sidste jeg vil fortælle jer om her er Det Store Mix. Det var navnet på et kæmpe tropsspejder-løb. Vi fik besked på at dele os op i 2 hold som senere på løbet blev delt op i flere grupper som derefter blev blandet med andre trops-spejdere fra lejren. Der var et par poster på løbet, hvorefter vi alle skulle mødes til kæmpe spisning. Men der var nogle der ikke kunne finde ud af det der med mad, så der blev startet en kæmpe madkamp, med masser af tilskadekomne. Der  skete heldigvis ikke noget med vores spejdere.

Spejderhilsen
Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar