Spejdernes lejr – mandag den 23.7.

En herlig blæsende dag efterfulgte en meget blæsende nat, hvor pløkkene på enkelte telte lige smutttede i de stærke vindstød. Det forstyrrede dog ikke teltenes beboere som sov lige til de blev vækket lidt over 8 og smurt ind i solcreme.

Desværre betød blæsten også at juniorernes havkajak-sejllads blev aflyst. Men tilgengæld fik juniorerne bygget det flotteste køkken/spisebord, så vi nu kan sidde samlet og spise vores mad. Storspejderne er godt i gang med deres hus af rafter og pressenninger, så i dag er der brugt ca. 3 ruller sisal til de to projekter.

Minierne har været på en aktivitet hvor de undersøgte hvad vores affald bruges til! Mikroerne har været til og vist også bestået Ridderprøven – en fysisk aktivitet som var en stor succes. Storspejderne var på aktiviteten the Moment, som vist også var en succes.

I dag var menuen oksekødsgryde med ris, i dag kogte vi 4 kg ris – og de blev spist. Vi levner ingen rester i EMT! Alle de store gryder er i brug på vores 4 kogeblus, når der bliver lavet mad til 60 mennesker – Seniorerne laver deres egen mad.

Her til formiddag var Andreas Holten fra Horsens kommunens kulturudvalg på besøg og spiste frokost med vores spejdere på Flammens kvarters fællesareal. Andreas viste stor interesse for lejren og de aktiviteter spejderne i Horsens har gang i.

Humøret er højt og Lindas slikbod bliver flittigt besøgt når den åbner. Spejdersport bliver også fllittigt besøgt når spejderne har lidt fri.

Alle er glade, mætte og tørre og vi har endnu ikke haft brug for tudekiks og “hjemves piller”.

Ellen

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar