Spejdernes lejr – 24. juli – Solcremens dag – hurra …..

Det var svært at få spejderne ud af poserne her til morgen. Efter en nat uden rusk og riv i pressenninger og telte sov alle som sten indtil kl. 7.30, hvor vi var nødt til at vække nogle af dem, som skulle på aktivitet.

Solen har været hård i dag på trods af solcreme og vand i litervis – så tror jeg alle er møre efter en hel dag i solen. Det skal de af jer som besøger lejren i morgen også tænke på. Det er en god spadseretur ind til vores lejr fra P-pladserne. Selvom man kan være heldig at få bustransport (gratis shuttlebusser, som er stopfyldte), så husk vand og solcreme!

I dag har minierne været på en aktivitet udbudt af Vestforsyning, som Sebastian Klein stod for – det var efter sigende en stor succes. Mikroerne har holdt fridag og tullet lidt rundt med lederne og kigget på lejren. Juniorerne har været på aktiviteten Center Center og spillet menneske-bordfodbold, Pingvin-fodbold og smedet jernstykker til bogstaver, brevåbnere og andre selvtænkte stykker.

De store spejdere sov længe og holdt halv fridag og tog på store badetur til badelandet i Holstebro i et par timer. Det var rart både for spejderne og for deres omgivelser ;-). Nu står der en duft af klor og sæbe omkring dem, som vi andre godt kan være lidt misundelige over. Seniorerne har været på job som pølsevendere i en af lejrens pølsevogne, nogen har passet baderum og andre har været i gang som jobber i madudlevering. De er rigtig søde og gode til at give en  hånd med på vores lejr i øvrigt, alt i alt nogle smukke unge mennesker.

Mikro, mini og juniorere har været til børnefest (læs løvejagt) med værterne fra Ramasjang i eftermiddag, så der har været nok at se til i dag.

Menuen i dag var boller i karry – fremtryllet i rå mængder af Anders og Niels – vores uundværlige madfædre. De har ydet en kæmpe indsats med at sørge for forplejning til tiden for alle 74 Erik Menved Spejdere. Det er vi meget meget glade for.

Lederne ser lidt trætte ud på nuværende tidspunkt – de er jo de sidste der går i seng (bortset fra seniorerne) og også de første, der står op. Der er kommet mange kilometer i benene for både børn og voksne i de sidste dage. Men det vil I opleve, hvis I kommer i morgen.

Vi glæder os alle til at se jer i morgen både med og uden kager. Der vil hænge nogle ledere i lederstolene i kommandoposten, som I bedes vække og fortælle at nu tager i børnene med på tur rundt i lejren. Når børnene igen skal være vores ansvar bedes I også lige finde en leder at fortælle det til.

OBS: Parkering er ikke gratis på lejrens P-pladser, I skal nok regne med 100 kr. for en dag! Der kan købes mad i diverse cafeer på lejren, men husk at medbringe en vandflaske til turen ind til lejren.

Som jeg kan se i mailbox, efterlyser bestyrelsen nogle friske folk til at komme her til Holstebro for at læsse lastbilen. Den opfordring vil jeg også gerne støtte op om. Der vil være ledere i WigWam til at hjælpe med at få tingene lagt på plads, men vi har ikke kræfterne til at klare det hele. Torsdag til søndag er vi kun 4 voksne ledere i lejren!

I skal dog ikke regne med, at biler må køre ind til os før kl. 16.00 – så det bliver nok først på aftenen inden godset er hjemme i WigWam igen.

Alle er tørre, trætte, mætte og ristede og glæder sig til at se jer i morgen. Vi er dog klar over, at der er børn, som ikke lige får besøg og dem tager vi os selvfølgelig kærligt af i morgen, men der er ingen planlagte aktiviteter. Dagen er deres egen.

Ellen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar